Повезане вести
Зеленски: Украјина је увек спремна за разговоре са Русијом
Нова 09.04.2022
Украјина је „увек спремна“ за преговоре са Русијом, који су у застоју после открића злочина у неколико градова након одласка руских снага и упркос непосредној офанзиви на истоку, изјавио је данас украјински председник Володимир… »
Зеленски изјавио да је Украјина спремна да настави преговоре са Русијом
Слободна Европа 09.04.2022
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је да је његова земља "и даље спремна" да настави преговоре са Русијом, али је додао да је Украјина "спремна и да се бори" усред пријављених смртоносних напада на цивиле од… »
Данас 09.04.2022
Украјина је „увек спремна“ за преговоре са Русијом, који су у застоју после открића злочина у неколико градова након одласка руских снага и упркос непосредној офанзиви на истоку, изјавио је данас украјински председник Володимир… »
“Мрзим Русију, припремамо се за одлучујућу битку”
Вести онлине 09.04.2022
Украјински председник Владимир Зеленски данас је истакао да се припремају за “одлучујућу битку”. – Нажалост, видимо припреме за важну, да тако кажем, одлучујуц́у битку на истоку наше државе. Не знам, тешко ми је да кажем и не… »
Н1 Инфо 09.04.2022
Украјина је "увек спремна" за преговоре са Русијом, који су у застоју после открића злочина у неколико градова након одласка руских снага и упркос непосредној офанзиви на истоку, изјавио је украјински председник Володимир… »
Вести дана »
УЖИВО Син аутопревозника Јаћимовића каже да ће његов отац ускоро бити пуштен на слободу (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 4 сатијош 4 повезане
Временска прогноза за 5. новембар: Ујутру хладно, па раст температуре у току дана
Мондо пре 9 минутајош 1 повезана
(ВИДЕО) Новак Ђоковић после прве победе у „његовој“ Атини: „Још учим грчки, а осећам се заиста као код куће“
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
Хрватска полиција привела три особе због инцидента на Данима српске културе у Сплиту
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Сведок стравичног пожара у Тузли: "Најпотреснији призор који сам икада видео"
Телеграф пре 4 сатијош 1 повезана