Povezane vesti
Vulin: Ponosan sam što sam deo politike koja naše heroje nije još jednom ubila članstvom u NATO paktu
Telegraf 09.04.2022
Ponosan sam što sam bio saborac Aleksandra Vučića kada smo ratnike sa Košara i Paštrika uveli u udžbenike i sačuvali njihova besmrtna dela u spomenicima, filmovima i nazivima ulica. Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar… »
Vučićeva politika naše heroje i pobijenu decu nije još jednom ubila! Vulin povodom bitke na Košarama: Ponosan sam
Srbija danas 09.04.2022
Devetog aprila 1999. godine počela je bitka na Košarama. Uz bitku na Paštriku, bitka na Košarama je označila slom pokušaja kopnene intervencije NATO pakta na SRJ. - Ponosan sam što sam bio saborac Aleksandra Vučića kada smo ratnike sa Košara i Paštrika… »
Vesti dana »
Kako je buknuo požar u 7 solitera odjednom Ljudi živi izgoreli: 2 faktora dovela do stravične scene kakva nije viđena (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 33 povezane
Poslanici raspravljali o budžetu, izmenama Zakona o vojsci – početak sednice kasnio zbog incidenta
RTS pre 8 minutajoš 38 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 112 povezane
RHMZ: Sneg i hladnoća na jugoistoku Srbije od četvrtka 27. novembra
Jug press pre 1 satjoš 34 povezane