Povezane vesti
Vulin: Ponosan sam što sam deo politike koja naše heroje nije još jednom ubila članstvom u NATO paktu
Telegraf 09.04.2022
Ponosan sam što sam bio saborac Aleksandra Vučića kada smo ratnike sa Košara i Paštrika uveli u udžbenike i sačuvali njihova besmrtna dela u spomenicima, filmovima i nazivima ulica. Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista… »
Vučićeva politika naše heroje i pobijenu decu nije još jednom ubila! Vulin povodom bitke na Košarama: Ponosan sam
Srbija danas 09.04.2022
Devetog aprila 1999. godine počela je bitka na Košarama. Uz bitku na Paštriku, bitka na Košarama je označila slom pokušaja kopnene intervencije NATO pakta na SRJ. - Ponosan sam što sam bio saborac Aleksandra Vučića kada smo ratnike sa Košara i… »
Vesti dana »

Vlada Srbije povukla iz skupštinske procedure izmene Leks specijalisa o izgradnji objekata za Ekspo
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih

Srpska pravoslavna crkva pokrenula podkast: Prva epizoda "Obojena revolucija ili medijski napadi na Crkvu"
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih

Beograd: Protest srednjoškolaca ispred ministarstva prosvete zbog produžetka školske godine
Radio sto plus pre 8 minutajoš 82 povezane

Počeo protest studenata i đaka zbog produžetka školske godine
Insajder pre 53 minutajoš 17 povezanih