Povezane vesti
Vulin: Ponosan sam što sam deo politike koja naše heroje nije još jednom ubila članstvom u NATO paktu
Telegraf 09.04.2022
Ponosan sam što sam bio saborac Aleksandra Vučića kada smo ratnike sa Košara i Paštrika uveli u udžbenike i sačuvali njihova besmrtna dela u spomenicima, filmovima i nazivima ulica. Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar… »
Vučićeva politika naše heroje i pobijenu decu nije još jednom ubila! Vulin povodom bitke na Košarama: Ponosan sam
Srbija danas 09.04.2022
Devetog aprila 1999. godine počela je bitka na Košarama. Uz bitku na Paštriku, bitka na Košarama je označila slom pokušaja kopnene intervencije NATO pakta na SRJ. - Ponosan sam što sam bio saborac Aleksandra Vučića kada smo ratnike sa Košara i Paštrika… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 36 minutajoš 30 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 11 minutajoš 31 povezana

Poljska mobilizira borbene avione nakon ruskog napada u blizini granice
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 39 povezanih

Džordž Rasel slavio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih

"Potpuno uništenje": Tramp još jednom zapretio Hamasu u slučaju da militantna grupa ne pristane na mirovni plan: "Bibi je za"
Blic pre 51 minutajoš 25 povezanih