Povezane vesti
Sopran Vesna Đurković: Želja mi je da me služi glas
Nova 09.04.2022
Srećna sam što ću nastupati sa Željkom Lučićem, i zahvalna sam što imam priliku da budem na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, kaže za Nova.rs sopran Vesna Đurković. Sto godina od prvog izvođenja Verdijeve „Travijate“ na srpskoj operskoj sceni, biće… »
Bariton Željko Lučić gostuje u Beogradu: Jubilej opere Travijata, a uz svetsku zvezdu biće i mladi solisti
Kurir 09.04.2022
Vek od prvog izvođenja "Travijate" na srpskoj operskoj sceni biće obeležen jedinstvenim izvođenjem Verdijevog remek-dela, u subotu od 19.30 na Velikoj sceni Narodnog pozorišta. Operski pevač svetske slave, bariton Željko Lučić nastupiće u roli Žorža… »
Vesti dana »
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 38 minutajoš 86 povezanih
Gori krov porodične kuće u Čačku: Gust dim se širi celim naseljem
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Tela u lokvi krvi, sveska i šest jezivih reči "Blic" otkriva: U stanu brata i sestre na Bežaniji nađena ova poruka: Ubio je mačetom, pa sebi prerezao vrat (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
U jednom gradu u Srbiji ubedljivo najtoplije - čak 38°C, najsvežije na Kopaoniku 21°C
Euronews pre 7 satijoš 36 povezanih
VIDEO Dvadeset i jedan mesec od pada nadstrešnice: Komemorativna šetnja i 16 minuta tišine
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana