Povezane vesti
Sopran Vesna Đurković: Želja mi je da me služi glas
Nova 09.04.2022
Srećna sam što ću nastupati sa Željkom Lučićem, i zahvalna sam što imam priliku da budem na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, kaže za Nova.rs sopran Vesna Đurković. Sto godina od prvog izvođenja Verdijeve „Travijate“ na srpskoj operskoj sceni, biće… »
Bariton Željko Lučić gostuje u Beogradu: Jubilej opere Travijata, a uz svetsku zvezdu biće i mladi solisti
Kurir 09.04.2022
Vek od prvog izvođenja "Travijate" na srpskoj operskoj sceni biće obeležen jedinstvenim izvođenjem Verdijevog remek-dela, u subotu od 19.30 na Velikoj sceni Narodnog pozorišta. Operski pevač svetske slave, bariton Željko Lučić nastupiće u roli Žorža… »
Vesti dana »
Temperatura pada u minus u ovim delovima Srbije! Oglasio se Čubrilo: Od sutra kreće dramatični preokret, a od ovog datuma se sve menja
Blic pre 39 minutajoš 28 povezanih
Izbori u dve savezne države u Nemačkoj: AfD ispred SPD u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, Levica pobedila u Berlinu
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 54 povezane
Minut ćutanja i cveće za ubijene pse: Protest građana ispred pečenjare u Mladenovcu
Pravo u centar pre 2 sata
Ko sve ima pravo na 6.000 dinara? Prijava traje još sutra, evo kada počinje isplata
Euronews pre 8 satijoš 28 povezanih