Повезане вести

Драма на мосту у Чачку: Девојка скочила у Западну Мораву, очевици открили детаље ужаса

Драма на мосту у Чачку: Девојка скочила у Западну Мораву, очевици открили детаље ужаса

Телеграф 09.04.2022
Како вода није дубља од једног метра, видело се да стоји у води. Права драма одиграла се на мосту у Чачку, када је млађа особа женског пола наочиглед пролазника прешла ограду и скочила у реку Западну Мораву. - Шетао сам обалом… »
Драма у Чачку, девојка скочила са моста пред људима

Драма у Чачку, девојка скочила са моста пред људима

Нова 09.04.2022
Вечерас између 18 и 18.30 часова девојка је скочила са моста у Западну Мораву у Чачку, потврђено је порталу Нова.рс у Хитној помоћи. „Ми смо је одвезли на Ургентно одељење Опште болнице Чачак. Оно што смо на лицу места видели… »
Девојка која је скочила са моста има само 16 година: Детаљи драме у Чачку, ово јој је спасло живот

Девојка која је скочила са моста има само 16 година: Детаљи драме у Чачку, ово јој је спасло живот

Курир 09.04.2022
Девојка која је у раним вечерњим сатима скочила са путничког моста на Западној Морави у Чачку је малолетна. Она је након што су је из воде извукли ватрогасци спасиоци хоспитализована у Општој болници у Чачку. "Девојка старости… »
Девојка која је скочила са моста има само 16 година: Детаљи драме која се догодила у Чачку, малолетница смештена у јединицу…

Девојка која је скочила са моста има само 16 година: Детаљи драме која се догодила у Чачку, малолетница смештена у јединицу…

РИНА 09.04.2022
Претрага Регистрација Девојка која је скочила са моста има само 16 година: Детаљи драме која се догодила у Чачку, малолетница смештена у јединицу интензивног лечења и није животно угрожена Чачак - Девојка која је у раним… »
Девојка која је покушала да се убије у Чачку има само 16 година: Једна ствар је спасила од дављења у Морави

Девојка која је покушала да се убије у Чачку има само 16 година: Једна ствар је спасила од дављења у Морави

Телеграф 09.04.2022
Девојка старости 16 година примљена је у Службу ургентне медицине, чачанске болнице. Девојка која је у раним вечерњим сатима скочила са путничког моста на Западној Морави у Чачку је малолетна. Она је након што су је из воде… »
Драма у Чачку: Девојка пред пролазницима скочила са моста у Западну Мораву, из воде је извлачили ватрогасци

Драма у Чачку: Девојка пред пролазницима скочила са моста у Западну Мораву, из воде је извлачили ватрогасци

Блиц 09.04.2022
Права драма одиграла се на мосту у Чачку, када је млађа особа женског пола наочиглед пролазника прешла ограду и скочила у реку Западну Мораву. - Шетао сам обалом кад сам видео девојку која скаче у воду. Како вода није дубља од… »
Још један хорор у Чачку: Девојка пред пролазницима скочила са моста у реку Западну Мораву, из воде је извлачили ватрогасци…

Још један хорор у Чачку: Девојка пред пролазницима скочила са моста у реку Западну Мораву, из воде је извлачили ватрогасци…

РИНА 09.04.2022
Претрага Регистрација Још један хорор у Чачку: Девојка пред пролазницима скочила са моста у реку Западну Мораву, из воде је извлачили ватрогасци спасиоци (ФОТО) Чачак - Права драма одиграла се на мосту у Чачку, када је млађа… »

Вести дана »