Povezane vesti
„Izbo me i pretio pred policijom“: Nišlijka nasilnog muža trpela godinama
Nova 10.04.2022
"Tri dana je oštrio nož, nisam znala zbog čega, mislila sam da će samo da me bije. Tuče me godinama, i ranije mi je pretio da će da me ubije. Jednom mi je rekao: 'bićeš samo moja ili Božija, ničija više'. Pošto me je izbo nožem, pred policajcima mi je… »
Bićeš moja il Božija, tako mi je rekao! Jeziva ispovest Ružice koju je muž izbo posle 6 godina maltretiranja! 3 dana je oštrio…
Kurir 10.04.2022
Pred policajcima joj rekao: Kad izađem iz zatvora, otkinuću ti glavu. Za večeru koju mu je postavila umesto hvala dobila batine. MALOŠIŠTE - Tri dana je oštrio nož, nisam znala zbog čega, mislila sam da će samo da me bije. Tuče me godinama, i ranije mi… »
Vesti dana »
Odlučeno, ništa od samita Tramp-Si? Ministar tvrdi da "nema sukoba SAD i Kine oko Irana", već da bi ovo bili razlozi odlaganja odlaska šefa Bele kuće u Peking
Kurir pre 12 minutajoš 28 povezanih
(Uživo) Amerika i Izrael upali u još jednu zemlju Bliskog istoka?! Gore Emirati, ima mrtvih, počela kopnena operacija
Mondo pre 12 minutajoš 24 povezane
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 57 minutajoš 6 povezanih
Sve oči su večeras uprte u nju: Džesi Bakli dominira na crvenom tepihu
Kurir pre 2 satajoš 65 povezanih