Повезане вести
Богдановић забринуо српске навијаче: Видећемо да ли ћемо Бјелица и ја ући у састав репрезентације
Вечерње новости 10.04.2022
БЕК Атланте, Богдан Богдановић прокоментарисао је недавну посету селектора Светислава Пешића са којим разговарао о будућности у националном тиму. Фото: Н.Параушић - Били смо на сјајној вечери, био је и Бјелица са нама. Сви… »
Богдановић: Видећемо да ли ћемо Бјелица и ја играти на Европском првенству
Данас 10.04.2022
Игра заиста одлично Богдан Богдановић у смирај регуларног дела сеозне у НБА лиги. У систему Светислава Пешића требало би да има важно место овога лета на Европском првенству, међутим, популарни Боги није сигуран да ће се одазвати… »
Навијачи су се забринули: Богдан шокирао целу нацију једном изјавом – ‘Не знам да ли ћемо Бјелица и ја играти за…
Хот спорт 10.04.2022
Српски кошаркаш Богдан Богдановић је више пута истакао колико поштује Светислава Пешића. Селектор кошаркашке репрезентације Србије, Светислав Пешић, био је недавно у Америци, где је разговарао са нашим играчима. Ас Атланте… »
Како ово да схватимо, да ли су сад и Богдан и Бјелица неизвесни за репрезентацију?!
Спортске.нет 10.04.2022
Недавно је селектор репрезентације Србије Светислав Пешић био на ''америчкој турнеји'', заједно са Драганом Тарлаћем како би разговарао са кандидатима за репрезентацију Србије који наступају у НБА лиги. У центру пажње био је… »
Богдановић одговорио да ли ће играти за Србију на ЕП
Вести онлине 10.04.2022
Српски кошаркаш Богдан Богдановић изјавио је да се срео са селектором Србије Светиславом Пешићем и директором репрезентације Драганом Тарлаћем. Богдановић је истакао да је вечерао са делегацијом Кошаркашког савеза Србије заједно… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана