Povezane vesti
Ukrajina i Rusija: Kako izgleda razoreni grad Borodjanka - „mnogi su ostali ispod ruševina“
Južne vesti 10.04.2022
BBC Svetala se vratila u rodno mesto Borodjanka u utorak ujutro Razaranje u centru Borodjanke najgore je koje sam video u bilo kom gradu oko Kijeva proporcionalno veličini mesta, a tu računam Irpin i Buču, oko kojih su se vodile žestoke borbe. Duž glavne… »
Ukrajina i Rusija: Kako izgleda razoreni grad Borodjanka - „mnogi su ostali ispod ruševina“
Radio 021 10.04.2022
Ruske trupe sprečile su potragu za preživelima u ruševinama Borodjanke, tvrde meštani. BBC Svetala se vratila u rodno mesto Borodjanka u utorak ujutro Razaranje u centru Borodjanke najgore je koje sam video u bilo kom gradu oko Kijeva proporcionalno… »
Vesti dana »

Sudsko Veće usvojilo žalbu opozicije , preglasavanjem oborilo izbore u Kosjeriću
Glas Zapadne Srbije pre 3 minutajoš 3 povezane

Redovan gost na režimskim medijima, osnivač paravojne formacije: Ko je Dragoslav Bokan, novi predsednik UO Narodnog pozorišta?
Nova pre 56 minutajoš 21 povezana

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 20 povezanih

Ukrajina dobila novog komandanta kopnenih snaga: Predsednik Zelenski doneo važnu odluku
Telegraf pre 51 minutajoš 29 povezanih