Повезане вести

Монте Карло - Очајан сет Крајиновића, Лајовић одличном игром у другом колу!

Монте Карло - Очајан сет Крајиновића, Лајовић одличном игром у другом колу!

Спортске.нет 10.04.2022
Душан Лајовић је у међусобним сусретима са Филипом Крајиновићем изједначио на 2:2 пошто је данас у Монте Карлу славио са 2:0 у сетовима показавши тако да му у овом тренутку вероватно највише одговара шљака у односу на тврђе… »
Спектакл Србина - поен за ТВ шпице у Монте карлу: Лајовић "бацио" магију као да је Федерер, и судија у неверици! (видео)

Спектакл Србина - поен за ТВ шпице у Монте карлу: Лајовић "бацио" магију као да је Федерер, и судија у неверици! (видео)

Мондо 10.04.2022
Овај поен је обележио меч Лајовића и Крајиновића. Овај поен је обележио меч Лајовића и Крајиновића. Почео је први мастерс у сезони шљаке, Новак Ђоковић је добио свог ривала у другом колу Монте Карла, а сазнали смо и име… »
Ђоковић: Још увек сам мотивисан да се такмичим

Ђоковић: Још увек сам мотивисан да се такмичим

Бета 10.04.2022
Српски тенисер Новак Дјоковић изјавио је данас да је и даље мотивисан да се такмичи, као и да је последњих пет месеци било веома изазовно за њега.  "Недостаје ми такмичење, још увек осећам мотивацију да будем на терену и… »
Српски дерби у Монте Карлу припао Лајовићу

Српски дерби у Монте Карлу припао Лајовићу

Вести онлине 10.04.2022
Мастерс у Монте Карлу, већ на старту, видео је српски окршај – Душан Лајовић је успео да се пласира у друго коло турнира тако што је савладао Филипа Крајиновића у два сета – 6:2, 7.6(4). Сусрет је трајао 105 минута, а виђена су… »
Ђоковић: Ролан Гарос главни циљ, нисам очекивао "број 1"

Ђоковић: Ролан Гарос главни циљ, нисам очекивао "број 1"

Дневник 10.04.2022
МОНТЕ КАРЛО: Радујем се што ћу поново на терен, надам се да нећу остати на шест мечева у последњих шест месеци. Желим да се такмичим, јасно ми је да ће ми бити потребно мало времена, а Ролан Гарос је главни циљ, рекао је… »
Новак: Покушац́у да останем први колико год је то могуц́е

Новак: Покушац́у да останем први колико год је то могуц́е

Н1 Инфо 10.04.2022
Први тенисер света Новак Ђоковић на старту Мастерса у Монте Карлу састаће се са 45. играчем света, Алехандром Давидовичем Фокином. Шпанац је на старту турнира у Кнежевини победио Маркоса Гирона 7:5, 6:3 и у уторак ће бити први… »
Лајовић елиминисао Крајиновића у Монте Карлу

Лајовић елиминисао Крајиновића у Монте Карлу

Н1 Инфо 10.04.2022
Душан Лајовић савладао је Филипа Крајиновића 6:2, 7:6 (7:4) у српском дербију у првом колу турнира у Монте Карлу. У првом сету виђена је потпуна доминација Лајовића. Направио је брејк у трећем гему, а гемове на свој сервис је… »
„Нисам очекивао да ц́у остати број 1 без мечева, срец́а…“

„Нисам очекивао да ц́у остати број 1 без мечева, срец́а…“

Спорт клуб 10.04.2022
Први тенисер света Новак Ђоковић на старту Мастерса у Монте Карлу састаће се са 45. играчем света, Алехандром Давидовичем Фокином. Шпанац је на старту турнира у Кнежевини победио Маркоса Гирона 7:5, 6:3 и у уторак ће бити први… »
Лајовић бољи од Крајиновића у Монте Карлу

Лајовић бољи од Крајиновића у Монте Карлу

Спорт клуб 10.04.2022
Душан Лајовић савладао је Филипа Крајиновића 6:2, 7:6 (7:4) у српском дербију у првом колу турнира у Монте Карлу. У првом сету виђена је потпуна доминација Лајовића. Направио је брејк у трећем гему, а гемове на свој сервис је… »
Новак: Ролан Гарос ми је инспирација да играм најбољи тенис

Новак: Ролан Гарос ми је инспирација да играм најбољи тенис

Вести онлине 10.04.2022
Новак Ђоковић ће у Монте Карлу одиграти тек други турнир у сезони. Нема сумње да је Новак недостајао свима на терену, а у кнежевини ће имати прилику да се бори за трећу титулу у каријери на том турниру. Новак ће турнир почети од… »
Две титуле у року од 7 дана: Најталентованији српски тенисер разбија у Турској - његова форма је страшна!

Две титуле у року од 7 дана: Најталентованији српски тенисер разбија у Турској - његова форма је страшна!

Мондо 10.04.2022
Млади Хамад Међедовић освојио и другу титулу на фјучерсима, на истом месту на којем је славио прошле недеље. Млади Хамад Међедовић освојио и другу титулу на фјучерсима, на истом месту на којем је славио прошле недеље… »
Шеста титула у каријери за некада седмог играча света

Шеста титула у каријери за некада седмог играча света

Спорт клуб 10.04.2022
Белгијски тенисер Давид Гофан освојио је шесту АТП титулу у синглу у каријери – 31-годишњак из Лијежа је у финалу АТП турнира у Маракешу резултатом 2-1 после преокрета био бољи од Словака Алекса Молчана, 65. играча света… »
Ђоковићево емотивно обраћање: Последњи месеци су били тешки

Ђоковићево емотивно обраћање: Последњи месеци су били тешки

Нова 10.04.2022
Ноле отворио душу. Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, обратио се јавности пред почетак турнира у Монте Карлу. „Надам се да нећу остати на шест одиграних мечева за шест месеци. Недостаје ми такмичење. Још увек осећам потребу… »
Ђоковић открио најважнији циљ ове године: Новакова порука Надалу и ривалима - "Тај трофеј ми је инспирација!"

Ђоковић открио најважнији циљ ове године: Новакова порука Надалу и ривалима - "Тај трофеј ми је инспирација!"

Мондо 10.04.2022
Најбољи тенисер света обратио се медијима пред почетак мастерса у Монте Карлу. Најбољи тенисер света обратио се медијима пред почетак мастерса у Монте Карлу. Прошло је тачно 45 дана откако је Новак Ђоковић одиграо свој… »
"Ја сам одрастао на шљаци у Србији": Новак Ђоковић отворио душу пред старт Монте Карла

"Ја сам одрастао на шљаци у Србији": Новак Ђоковић отворио душу пред старт Монте Карла

Вечерње новости 10.04.2022
Новак Ђоковић ће после вишемесечне паузе и само три званична меча у 2022. години поново на терен и то у Монте Карлу. Србин ће Мастерс отворити против Алехандра Давидовича Фокине, а будући да је турнир већ почео Новак је данас… »
Незгодно! Новака на повратку чека четвртфиналиста Ролан Гароса: Ђоковић за 4 месеца одиграо три меча, ево кад га гледамо

Незгодно! Новака на повратку чека четвртфиналиста Ролан Гароса: Ђоковић за 4 месеца одиграо три меча, ево кад га гледамо

Мондо 10.04.2022
Шпанац се пласирао у друго коло мастерса у Монте Карлу, а Новак би требало да свој први меч после 47 дана одигра у уторак. Шпанац се пласирао у друго коло мастерса у Монте Карлу, а Новак би требало да свој први меч после 47 дана… »
Познат Ђоковићев противник на повратку, шпански „шљакаш“

Познат Ђоковићев противник на повратку, шпански „шљакаш“

Н1 Инфо 10.04.2022
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић вратиће се АТП турнирима наредне недеље на мастерсу у Монте Карлу, а ривал ће му у другом колу овог турнира бити шпански представник Алехандро Давидович Фокина, који је у првом колу… »
Ђоковић се враћа против 45. играча света!

Ђоковић се враћа против 45. играча света!

Спорт клуб 10.04.2022
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић вратиће се АТП турнирима наредне недеље на мастерсу у Монте Карлу, а ривал ће му у другом колу овог турнира бити шпански представник Алехандро Давидович Фокина, који је у првом колу… »
Новак сазнао име ривала у Монте Карлу и мора да га победи да би остао први

Новак сазнао име ривала у Монте Карлу и мора да га победи да би остао први

Нова 10.04.2022
Познато је ко је прва препрека на путу ка Новаковом останку на првом месту АТП листе. Шпански тенисер Алехандро Давидович Фокина први је ривал Новака Ђоковића у Монте Карлу. Он је победио Маркоса Џирона у мечу првог кола… »
Познат први Ђоковићев противник у Монте Карлу

Познат први Ђоковићев противник у Монте Карлу

Вести онлине 10.04.2022
Алехандро Давидович Фокина биће први противник Новака Ђоковића на Мастерсу у Монте Карлу. Шпанац је у мечу пуном преокрета савладао Маркоса Ђирона из Сједињених Америчких Држава са – 7:5, 6:3. Фокина је за 99 минута успео да… »
ФОТО Пуне трибине на тренингу Ђоковића, као да је финале Монте Карла

ФОТО Пуне трибине на тренингу Ђоковића, као да је финале Монте Карла

Нова 10.04.2022
Мало играча може да се похвали оваквом популарношћу, иако често видимо да публика страсније навија за његове ривале. Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић привукао је много пажње у Монте Карлу. Он већ неколико дана тренира у… »
Ђоковић сазнаје првог ривала, српски дерби на старту Монте Карла

Ђоковић сазнаје првог ривала, српски дерби на старту Монте Карла

Нова 10.04.2022
Креће спектакл на европској шљаци. У недељу почиње мастерс у Монте Карлу, први велики турнир на шљаци ове сезоне, а први носилац Новак Ђоковић је слободан у првом колу. Он ће сазнати и првог противника на тек другом турниру… »

Вести дана »