Povezane vesti
Trivić pozvala Vladu RS da penzionerima i socijalno ugroženima isplati jednokratnu novčanu pomoć
Danas 10.04.2022
Potpredsednica Partije demokratskog progresa (PDP) Jelena Trivić izjavila je danas da su mnoge zemlje donele mere pomoći stanovništvu, zbog ogromnih poskupljenja izazvanih ratom u Ukrajini, a da samo u Republici Srpskoj i BiH vlasti nisu donele nikakve… »
Trivić pozvala Vladu RS da penzionerima i socijalno ugroženima isplati jednokratnu novčanu pomoć
Novi magazin 10.04.2022
Potpredsednica Partije demokratskog progresa (PDP) Jelena Trivić izjavila je danas da su mnoge zemlje donele mere pomoći stanovništvu, zbog ogromnih poskupljenja izazvanih ratom u Ukrajini, a da samo u Republici Srpskoj i BiH vlasti nisu donele nikakve… »
Vesti dana »

(BLOG) Skupština Srbije: Opozicija kritikovala predložena zakonska rešenja, Borko Stefanović pitao da li je premijer otet
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 10 minutajoš 53 povezane

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih