Повезане вести

Ћерка покојног Нина о оцу: Пио је два литра вотке, ништа ми није дао

Ћерка покојног Нина о оцу: Пио је два литра вотке, ништа ми није дао

Нова 10.04.2022
Певачица Сандра Решић, говорила је у својој исповести о односу са оцем, покојним певачем Нином Решићем. Певачица је открила шта га је питала када га је први пут видела. „Ништа, он је мене питао да ли га волим, ја сам рекла не… »
Пио је две литре вотке дневно! Ћерка покојног певача у сузама открила какав је био њен последњи дан са оцем, открила узрок…

Пио је две литре вотке дневно! Ћерка покојног певача у сузама открила какав је био њен последњи дан са оцем, открила узрок…

Курир 10.04.2022
Певачица и учесница актуелне сезоне ријалитија "Задруга", Сандра Решић, говорила је у својој исповести о односу са оцем, покојним певачем Нином Решићем. Шта си га питала када си га први пут видела? - Ништа, он је мене питао да ли… »
Оца упознала кад је женио другу жену, с мајком се 12 пута селила: Остале смо на улици без пара, а он је био звезда!

Оца упознала кад је женио другу жену, с мајком се 12 пута селила: Остале смо на улици без пара, а он је био звезда!

Мондо 10.04.2022
Сандра Решић открила све о тешкој материјалној ситуацији у којој су се нашле она и њена мајка. Сандра Решић открила све о тешкој материјалној ситуацији у којој су се нашле она и њена мајка Певачица и учесница актуелне сезоне… »
Упознала сам га дан пред његову свадбу! Сандра Решић се расула у комаде док је износила детаље о свом оцу за које јавност…

Упознала сам га дан пред његову свадбу! Сандра Решић се расула у комаде док је износила детаље о свом оцу за које јавност…

Ало 10.04.2022
Шокантна исповест. У емисија "Премија Викенд Специјал", Сандра Решић је оголила душу о свом приватном животу и изнела најситније детаље свог приватног живота за које јавност никада није сазнала. Певачица је кроз плач испричала и… »
Потресна исповест сандре Решић! Певачица у сузама о избацивању из стана и оцу нину: Открила детаље које јавност никад није…

Потресна исповест сандре Решић! Певачица у сузама о избацивању из стана и оцу нину: Открила детаље које јавност никад није…

Курир 10.04.2022
Певачица и учесница актуелне сезоне "Задруге 5", Сандра Решић, отворила је душу пред камерама и испричала своју потресну животну причу, и открила детаље познаства са оцем, покојним певачем Нином Решићем. Шта си у животу много… »

Вести дана »