Повезане вести

Макрон заоштрио тон у првом обраћању: Није још готово! Желимо јаку Француску која нема само популисте за савезнике у свету…

Макрон заоштрио тон у првом обраћању: Није још готово! Желимо јаку Француску која нема само популисте за савезнике у свету…

Курир 10.04.2022
Актуелни председник Француске Емануел Макрон поздравио је "све кандидате који су учествовалли у првом кругу" и позвао на формирање "великог покрета јединства и акције" у свом првом обраћању након затварања биралишта. Макрон се… »
Прва изјава Макрона после прелиминарних резултата председничких избора

Прва изјава Макрона после прелиминарних резултата председничких избора

Телеграф 10.04.2022
Право гласа у првом кругу имало је 47,8 милиона гласача. Председник Француске Емануел Макрон захвалио је вечерас свим грађанима који су гласали за њега у првом кругу председничких избора. У наредних 15 дана не треба да штедимо… »
Прва изјава Макрона после избора у Француској: Наредне две недеље биће одлучујуће за нашу земљу и Европу

Прва изјава Макрона после избора у Француској: Наредне две недеље биће одлучујуће за нашу земљу и Европу

Еуроневс 10.04.2022
Председник Француске Емануел Макрон захвалио је вечерас свим грађанима који су гласали за њега у првом кругу председничких избора. "Ваше поверење ме обавезује. Можете рачунати на мене да ћу реализовати овај пројекат напретка… »
Прво обраћање Макрона: „Нисмо још победили“

Прво обраћање Макрона: „Нисмо још победили“

Нова 10.04.2022
Председник Француске Емануел Макрон захвалио је вечерас свим грађанима који су гласали за њега у првом кругу председничких избора. „Ваше поверење ме обавезује. Можете рачунати на мене да ћу реализовати овај пројекат напретка… »

Вести дана »