Povezane vesti
Makron zaoštrio ton u prvom obraćanju: Nije još gotovo! Želimo jaku Francusku koja nema samo populiste za saveznike u svetu…
Kurir 10.04.2022
Aktuelni predsednik Francuske Emanuel Makron pozdravio je "sve kandidate koji su učestvovalli u prvom krugu" i pozvao na formiranje "velikog pokreta jedinstva i akcije" u svom prvom obraćanju nakon zatvaranja birališta. Makron se obratio iz svog štaba u… »
Prva izjava Makrona posle preliminarnih rezultata predsedničkih izbora
Telegraf 10.04.2022
Pravo glasa u prvom krugu imalo je 47,8 miliona glasača. Predsednik Francuske Emanuel Makron zahvalio je večeras svim građanima koji su glasali za njega u prvom krugu predsedničkih izbora. U narednih 15 dana ne treba da štedimo trud jer ništa nije… »
Prva izjava Makrona posle izbora u Francuskoj: Naredne dve nedelje biće odlučujuće za našu zemlju i Evropu
Euronews 10.04.2022
Predsednik Francuske Emanuel Makron zahvalio je večeras svim građanima koji su glasali za njega u prvom krugu predsedničkih izbora. "Vaše poverenje me obavezuje. Možete računati na mene da ću realizovati ovaj projekat napretka, francuske i evropske… »
Prvo obraćanje Makrona: „Nismo još pobedili“
Nova 10.04.2022
Predsednik Francuske Emanuel Makron zahvalio je večeras svim građanima koji su glasali za njega u prvom krugu predsedničkih izbora. „Vaše poverenje me obavezuje. Možete računati na mene da ću realizovati ovaj projekat napretka, francuske i evropske… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Serbian News Media pre 21 minutajoš 25 povezanih
Zelenski rekao da će revidirani mirovni predlog uskoro biti predstavljen SAD
Radio sto plus pre 2 satajoš 39 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 6 satijoš 27 povezanih
Naš čovek u Minhenu: Ko je Milan Nedeljković, Srbin koji dolazi na čelo BMW-a
B92 pre 5 satijoš 34 povezane