Povezane vesti
Još 1.096 novoobolelih, šest preminulih, 25 na respiratorima
Danas 11.04.2022
U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 1.096 novoobolelih od korona virusa i šest preminulih. Ukupno u našoj zemlji do sada je 1.990.511 osoba obolelo od ovog virusa, a registrovano je 15.890 smrtnih slučajeva. Na bolničkom lečenju se trenutno… »
Šangaj otpustio hiljade izlečenih kovid pacijenata, teškoće u snabdevanju
Nova 11.04.2022
U Šangaju je danas otpušteno više od 11.000 pacijenata izlečenih od kovida-19 i zdravstvene vlasti su naglasile da se njima mora dozvoliti da se vrate kućama iako je taj kineski grad pod strogim merama zatvaranja uz ograničenja kretanja. „Nadamo… »
Šangaj otpustio hiljade izlečenih kovid pacijenata, teškoće u snabdevanju
Danas 10.04.2022
U Šangaju je danas otpušteno više od 11.000 pacijenata izlečenih od kovida-19 i zdravstvene vlasti su naglasile da se njima mora dozvoliti da se vrate kućama iako je taj kineski grad pod strogim merama zatvaranja uz ograničenja kretanja. „Nadamo… »
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta u znak podrške prosvetnim radnicima
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane

Afera Signal: U Kongresu počelo saslušanje Trampovih ljudi zbog skandala sa ratnim planovima (video)
Kurir pre 3 satajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 8 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane