Povezane vesti
Prelepa devojka me zaustavila, dala 50€ i rekla Kusur ne treba, vozi na Brankov most! Odmah mi je bilo sumnjivo ispovest…
Kurir 11.04.2022
Kako smo krenuli, zamolila me je da pojačam muziku. Slušajući muziku počela je da plače. BEOGRAD - Drama koja se jutros odrigrala na Brankovom mostu, kada je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom u reku, imala je srećan epilog i iznedrila… »
Shvatio sam da je vozim da se ubije: Šok ispovest taksiste kom je devojka izašla iz auta i krenula da skoči sa Brankovog
Mondo 11.04.2022
Na Brankovom mostu u ponedeljak ujutru devojka je pokušala samoubistvo skokom u reku, ali ju je u toj nameri sprečio taksista. Na Brankovom mostu u ponedeljak ujutru devojka je pokušala samoubistvo skokom u reku, ali ju je u toj nameri sprečio… »
Devojka izašla iz taksija na Brankovom mostu i pokušala da skoči
Nova 11.04.2022
Prava drama odigrala se jutros na Brankovom mostu kada je nepoznata osoba izašla iz taksija nasred Brankovog mosta i pokušala da skoči. Prema informacijama Telegrafa, ona je istrčala iz taksija i prešla na drugu stranu mosta i krenula da skoči… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu; aktivista Nikola Ristić pušten na slobodu (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 50 povezanih
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 4 satijoš 14 povezanih
BLOG UŽIVO Oterani provokatori sa Savskog mosta: Tepić i Popović okončale blokadu, Branko Miljuš je prvi poslanik koji će na mostu dežurati tokom noći
Nova pre 55 minutajoš 30 povezanih
Novosađanin uhapšen na protestu ispred suda pretučen u policiji i operisan
Novi magazin pre 2 satajoš 11 povezanih
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 2 satajoš 42 povezane