Повезане вести

Бурно на суђењу за убиство Дуњића: Један од окривљених излетео из суднице

Бурно на суђењу за убиство Дуњића: Један од окривљених излетео из суднице

Нова 11.04.2022
У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење за убиство вође навијача Црвене звезде Велибора Дуњића испред сплава "Џимис" 2014. године. На суђењу за убиство Дуњића промењена је судија. Тај случај сада води судија Ана… »
Сувласник "Џимиса" тврдио да није знао зашто искључују рисивер: Оптужени тврдио да има високу темпеартуру

Сувласник "Џимиса" тврдио да није знао зашто искључују рисивер: Оптужени тврдио да има високу темпеартуру

Телеграф 11.04.2022
Суђење за убиство вође навијача Звезде Велибора Дуњића почело је испочетка због промене судије. У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење за убиство вође навијача Црвене звезде Велибора Дуњића испред сплава "Џимис"… »
"Уплашен сам за своју безбедност": Саслушан један од оптужених за помагање убици Велибора Дуњића

"Уплашен сам за своју безбедност": Саслушан један од оптужених за помагање убици Велибора Дуњића

Блиц 11.04.2022
У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење за убиство Велибора Дуњића, вође навијача Црвене Звезде, који је ликвидиран испред сплава "Џимис", 2014. године у Београду. Суђење је формално кренуло испочетка јер је промењен… »
Оптужени радник "Џимса" на суђењу за убиство Дуњића: Ђуровић је у Саву бацио пиштољ, возио сам га у стан

Оптужени радник "Џимса" на суђењу за убиство Дуњића: Ђуровић је у Саву бацио пиштољ, возио сам га у стан

Телеграф 11.04.2022
На суђењу за убиство Дуњића промењена је судија. Тај случај сада води судија Ана Трифуновић Ђуричковић, а цео претрес почиње испочетка. У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење за убиство вође навијача Црвене звезде… »

Вести дана »