Povezane vesti

Burno na suđenju za ubistvo Dunjića: Jedan od okrivljenih izleteo iz sudnice

Burno na suđenju za ubistvo Dunjića: Jedan od okrivljenih izleteo iz sudnice

Nova 11.04.2022
U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića ispred splava "Džimis" 2014. godine. Na suđenju za ubistvo Dunjića promenjena je sudija. Taj slučaj sada vodi sudija Ana Trifunović… »
Suvlasnik "Džimisa" tvrdio da nije znao zašto isključuju risiver: Optuženi tvrdio da ima visoku tempearturu

Suvlasnik "Džimisa" tvrdio da nije znao zašto isključuju risiver: Optuženi tvrdio da ima visoku tempearturu

Telegraf 11.04.2022
Suđenje za ubistvo vođe navijača Zvezde Velibora Dunjića počelo je ispočetka zbog promene sudije. U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića ispred splava "Džimis" 2014. godine. Na… »
"Uplašen sam za svoju bezbednost": Saslušan jedan od optuženih za pomaganje ubici Velibora Dunjića

"Uplašen sam za svoju bezbednost": Saslušan jedan od optuženih za pomaganje ubici Velibora Dunjića

Blic 11.04.2022
U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje za ubistvo Velibora Dunjića, vođe navijača Crvene Zvezde, koji je likvidiran ispred splava "Džimis", 2014. godine u Beogradu. Suđenje je formalno krenulo ispočetka jer je promenjen sudija. Odbrana… »
Optuženi radnik "Džimsa" na suđenju za ubistvo Dunjića: Đurović je u Savu bacio pištolj, vozio sam ga u stan

Optuženi radnik "Džimsa" na suđenju za ubistvo Dunjića: Đurović je u Savu bacio pištolj, vozio sam ga u stan

Telegraf 11.04.2022
Na suđenju za ubistvo Dunjića promenjena je sudija. Taj slučaj sada vodi sudija Ana Trifunović Đuričković, a ceo pretres počinje ispočetka. U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora… »

Vesti dana »