Povezane vesti
"Prelepa devojka je sela u auto i dala mi 50 evra. To mi je odmah bilo sumnjivo, a onda je tražila da je vozim na brankov…
Blic 11.04.2022
Drama koja se jutros odrigrala na Brankovom mostu, kada je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom u reku, imala je srećan epilog i iznedrila je još jednog gradskog heroja. Taksista Nikola Golubović spasio je ovu mladu ženu sigurne smrti, a za… »
Suze taksiste Nikole koji je spasavao devojku na mostu: "Taj jecaj ću zauvek pamtiti, klizila mi je iz ruku"
Telegraf 11.04.2022
Nikola je noćas sasvim normalno započeo svoju smenu, a onda je usledio događaj zbog kojeg je postao pravi heroj. Drama koja se jutros odrigrala na Brankovom mostu, kada je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom u reku, imala je srećan epilog… »
Vesti dana »
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 2 satajoš 42 povezane
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Srbija overila plasman na Evrobasket 2025, egzibicija protiv Danske u "Pioniru"
RTS pre 19 minutajoš 24 povezane
Pokret Bravo: U policiji pretučen čovek koji je uhapšen ispred novosadskog suda tokom blokade
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 3 satajoš 39 povezanih