Повезане вести
Урошевић продужио уговор са црно-белима: Још само титулу да освојим
Спортски журнал 11.04.2022
Партизан после „регуларног” дела сезоне заузима друго место на табели Супер лиге Србије са 79 бодова, и има два мање од водеће Црвене звезде, пред „вечити” дерби. Фудбалер Партизана Слободан Урошевић продужио је данас уговор са… »
Важан потпис у хумској: Урошевић још две године у Партизану
Хот спорт 11.04.2022
Слободан Урошевић, леви бек Партизана, данас је и званично, у присуству спортског директора Ивице Илиева, потписао продужетак сарадње са клубом на још две године. „Срећан сам што сам продужио уговор са клубом у коме сам провео… »
Урошевић продужио уговор: Надам се титули, само то нисам остварио са Партизаном
Нова 11.04.2022
Има још једну велику жељу са црно-белима. Фудбалер Партизана Слободан Урошевић продужио је данас уговор са клубом на још две године, пренео је београдски клуб. „Срећан сам што сам продужио уговор са клубом у коме сам провео… »
Још да освојим титулу са партизаном! Важан потпис у Хумској - Илиев пружио руку једном од лидера црно-белих!
Мондо 11.04.2022
"Захвалан сам на прилици да наставим да браним боје Партизана!" "Захвалан сам на прилици да наставим да браним боје Партизана!" Усред бурног фудбалског дана, Партизан је објавио важан потпис - леви бек Слободан Урошевић (27)… »
Сада је и званично: Урошевић још две године у Партизану!
Вечерње новости 11.04.2022
СЛОБОДАН УРОШЕВИЋ, леви бек Партизана, данас је и званично, у присуству генералног директора ФК Партизан г. Милоша Вазуре, потписао продужетак сарадње са клубом на још две године. ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић - Срећан… »
Урошевић продужио уговор са Партизаном
Спорт клуб 11.04.2022
Леви бек Партизана Слободан Урошевић у понедељак је и званично потписао продужетак сарадње са клубом на још две године. „Срећан сам што сам продужио уговор са клубом у коме сам провео изазовне и лепе четири и по године, окружен… »
Вести дана »

Војна парада 2025: Све је спремно за почетак дефилеа: Грађани се окупљају на Новом Београду, учествује више од 10.000 људи: Улаз је бесплатан (фото)
Блиц пре 16 минутајош 37 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТВ пре 21 минутајош 23 повезане

Измене и обуставе саобраћаја због војне параде "Снага јединства 2025”: Детаљан списак свих промена
Мондо пре 1 сатјош 17 повезаних

Естонија тражи НАТО консултације после упада Русије у ваздушни простор
BBC News пре 56 минутајош 13 повезаних