Повезане вести
Искоришћени! Бесни на Ђиласа јер их је злоупотребио и самовољно тражио и отишао на састанак са Вучићем
Курир 11.04.2022
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас искористио је и злоупотребио остале колеге из опозиције и преко њихове грбаче самовољно отишао да разговара с председником Србије и Српске напредне странке Александром Вучићем. Ђилас… »
Почео састанак Вучића и Ђиласа
Политика 11.04.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас стигао је у зграду Председништва Србије где се састаје са председником Србије Александром Вучићем, са којим ће, како је раније најавио, разговарати о решавању политичке… »
Избори у Србији 2022: Зашто је необично да власт и опозиција разговарају
Јужне вести 11.04.2022
Фонет Ђилас и Вучић Председник Србије и један од лидера опозиције у Србији већ годинама нису били за истим столом, али је дошло време да се те ствари промене. Састанак председника Српске напредне странке Александра Вучића и… »
Ђилас на састанку са Вучићем тражио нове изборе у Београду
Слободна Европа 11.04.2022
Лидер опозиционе "Странке слободе и правде" Драган Ђилас изјавио је 11. априла након састанка са председником Србије Александром Вучићем и лидером Српске напредне странке (СНС) да је разговор био тежак и да је поновио свој захтев… »
Ђилас се састао са Вучићем: Једино решење за Београд су нови избори
Вести онлине 11.04.2022
Изнео сам захтев да Београд мора да има нове изборе до краја године, јер ова власт нема легитимитет, изјавио је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас после састанка са председником Србије Александром Вучићем… »
Ђилас: Једино решење за Београд су нови избори
Дневник 11.04.2022
БЕОГРАД: Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је после састанка са председником Србије Александром Вучићем да су избори једино решење за политичку кризу у Београду и да је разговор са Вучићем имао смисла ако… »
ВИДЕО Ђилас: Не може да се направи власт у Београду, однос је 55:55
Нова 11.04.2022
Драган Ђилас сасатао се данас са председником Србије Александром Вучићем, након чега је одржао конференцију за медије испред зграде Председништва и том приликом говорио је о детаљима разговора са председником Вучићем, о… »
Лутовац: Ђилас нас ништа није питао, били смо против сусрета са Вучићем
Нова 11.04.2022
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац рекао је да је сусрет Александра Вучића и Драгана Ђиласа доживео као сусрет два председника политичких странака, а не као сусрет председника државе са председником једне политичке… »
Ђилас: Вучић ме саслушао, рекао да ће до краја недеље да саопшти свој став
Нови магазин 11.04.2022
Лидер ССП Драган Ђилас рекао је, након састанка у Председништву са председником Александром Вучићем, да је изнео захтев за новим изборима у Београду до краја ове године. Саслушао ме и рекао да ће разговарати са својим страначким… »
Лутовац: Ђилас нас ништа није питао, били смо против његовог сусрета са Вучићем
Н1 Инфо 11.04.2022
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац рекао је да је сусрет Александра Вучића и Драгана Ђиласа доживео као сусрет два председника политичких странака, а не као сусрет председника државе са председником једне политичке… »
Завршен састанак у председништву. Ђилас се огласио (видео)
Правда 11.04.2022
У згради Председништва одржан је састанак председника Србије и лидера СНС-а Александра Вучића и председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа. Изнео сам захтев да Београд мора да има нове изборе до краја године, изјавио је… »
Ђилас: Вучић ме саслушао, рекао да ће до краја недеље да саопшти свој став
Н1 Инфо 11.04.2022
Лидер ССП Драган Ђилас рекао је, након састанка у Председништву са председником Александром Вучићем, да је изнео захтев за новим изборима у Београду до краја ове године. Саслушао ме и рекао да ће разговарати са својим страначким… »
Завршен састанак Вучића и Ђиласа: Тема избори у Београду
Ал Јазеера 11.04.2022
У Предсједништву Србије завршен је састанак предсједника Александра Вучића и предсједника Странке слободе и правде, Драгана Ђиласа. Ђилас, чија је странка дио листе “Уједињени за побједу Београда”, рекао је да ће тема било… »
Ђилас: Тражио сам нове изборе у Београду, Вучић је рекао да ће до краја недеље изнети свој став
Еуроневс 11.04.2022
Лидер странке Слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас, након састанка са председником Србије Александром Вучићем да је изнео захтев да до краја године буду одржани нови избори у Београду. Он је новинарима, након састанка… »
Ђилас: Тражио сам нове изборе у Београду, Вучиц́ ц́е до краја недеље саопштити свој став /фото/
Спутник 11.04.2022
У згради Председништва одржан је састанак председника Србије и лидера СНС-а Александра Вучиц́а и председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа. "Изнео сам захтев да Београд мора да има нове изборе до краја године", изјавио… »
Дјилас: Тражио сам нове изборе, ако неко из опозиције прелети у власт, она није легитимна
Радио сто плус 11.04.2022
Дјилас је рекао да се са Вучићем није сагласио о много тема, али јесте око тога да су пред Србијом велики изазови јер се свет поделио, као и да је за сваку власт битно да има легитимитет и легалност. Додао је да део опозиционих… »
Завршен састанак у председништву. Ђилас се огласио (видео)
Правда 11.04.2022
У згради Председништва одржан је састанак председника Србије и лидера СНС-а Александра Вучића и председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа. Изнео сам захтев да Београд мора да има нове изборе до краја године, изјавио је… »
Ђилас: Тражио сам нове изборе у Београду, Вучић ће одлучити до краја недеље
Нова 11.04.2022
Изнео сам захтев да Београд мора да има нове изборе до краја године, јер ова власт нема легитимитет, изјавио је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас након састанка са председником Србије Александром Вучићем… »
Ђилас: Тражио сам нове изборе, ако неко из опозиције прелети у власт, она није легитимна
Бета 11.04.2022
Лидер Странке слободе и правде Драган Дјилас изјавио је након састанка са председником Србије Александром Вучићем да је разговор био тежак, да је он поновио свој захтев да у Београду поново буду организовани избори како би власт… »
Драган Ђилас стигао у Председништво на састанак с Вучићем
Н1 Инфо 11.04.2022
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас стигао је на Андрићев венац на састанак са председником Александром Вучићем. Испред председништва су и бројне медијске екипе. Ђилас је јуче изјавио да је из Вучичевог кабинета позван на… »
Почео састанак Вучића и Ђиласа
Бета 11.04.2022
У згради Председништва Србије почео је састанак Преседника Србије Александра Вучића и лидера Странке слободе и правде Драгана Дјиласа. Дјилас је стигао у Председништво нешто пре 17.00 часова, а на улазу га је сачекао активиста… »
Почео састанак Вучића и Дјиласа
Радио сто плус 11.04.2022
Како је раније најављено, тема разговора Вучића и Дјиласа требало би да буду београдски избори и политичка криза у главном граду. Дјилас је раније изјавио да ће разговарати с Вучићем да би одбранио „вољу Београдјана који су… »
Састанак Вучића и Ђиласа: Како ће изгледати београдска комбинаторика?
Мондо 11.04.2022
У згради Председништва Србије одржава се састанак председника Србије Александра Вучића и лидера ССП Драгана Ђиласа. У згради Председништва Србије одржава се састанак председника Србије Александра Вучића и лидера ССП Драгана… »
Ђилас стигао на састанак са Вучићем, сачекао га Симо Спасић
Луфтика 11.04.2022
Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде, стигао је на Андрићев венац на састанак са председником Александром Вучићем. Ђиласа је на улазу у председништво сачекао Симо Спасић, који је викао – „Ђиласе, Сребреница није геноцид“… »
Састанак Вучића и Ђиласа у згради председништва: Лидер странке ССП стигао на разговор са председником Србије
Србија данас 11.04.2022
Председник Србије Александар Вучић и шеф ССП Драган Ђилас састају се у Председништву Србије. Сусрет се одржава на иницијативу Ђиласа, а Вучић је тим поводом рекао да је разговор неопходан. Лидера Странке слободе и правде Драган… »
Тинејџерку растргао чопор паса, операција главе и лица трајала сатима
Луфтика 11.04.2022
Седамнаестогодишња Љ.Е. из Прешева оперисана је ноћас у нишком Универзитетском клиничком центру због тешких повреда које јој је нанео чопор паса. Она је задобила тешке повреде главе, лица, оба ува, усана, носа и поглавине због… »
Померен састанак: Ђилас на свој захтев код председника Вучића у 17 сати
Србија данас 11.04.2022
Вучић је тим поводом рекао да је разговор неопходан. Састанак председника Србије Александра Вучића и лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, који се одржава на Ђиласов захтев, померен је са 16 на 17 сати, саопштила је… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 51 минутајош 43 повезане
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 56 минутајош 37 повезаних
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија бележи неуобичајено топле дане и очекује хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 1 сатјош 33 повезане
Поскупели ЕКСПО и Национални стадион: Усвојена Ревидирана Фискална стратегија за 2026. годину
Нова пре 2 сатајош 12 повезаних