Повезане вести
Мијаиловић: Мучимо се годинама, немамо атмосферу за рад, видим нас у Евролиги
Нова 11.04.2022
Остоја отворено о проблемима и будућности Партизана Председник Партизана Остоја Мијаиловић дао је интервју за клупску телевизију, у ком је причао о финансијским проблемима црно-белих, циљевима до краја сезоне, као заузетости… »
Остоја Мијаиловић о великом проблему који мучи црно-беле: Јако сам забринут!
Вести онлине 11.04.2022
Председник Партизана, Остоја Мијаиловић, у изјави за “ТВ Партизан” открио је да црно-бели имају озбиљан проблем због тога што не могу све своје мечеве да играју у Штарк арени. Клуб губи новац, а тим мир и атмосферу за рад. –… »
Јако сам забринут, Партизан није заслужио такав третман! Мијаиловић о великом проблему црно-белих: Причао сам са Жељком
Мондо 11.04.2022
"Мислим да не заслужујемо овакав третман, да неки концерт или било какво дешавање нас може да помери, не само из велике, већ и из мале дворане" "Мислим да не заслужујемо овакав третман, да неки концерт или било какво дешавање… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 2 сатајош 46 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 4 сатијош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава за легализацију Министарка Софронијевић: Невероватан одзив грађана
Ало пре 32 минутајош 123 повезане
"Са 19 играча спали смо на 9": Саша Обрадовић открио све проблеме Звезде пред Партизан
Мондо пре 27 минутајош 43 повезане