Povezane vesti
Mijailović: Mučimo se godinama, nemamo atmosferu za rad, vidim nas u Evroligi
Nova 11.04.2022
Ostoja otvoreno o problemima i budućnosti Partizana Predsednik Partizana Ostoja Mijailović dao je intervju za klupsku televiziju, u kom je pričao o finansijskim problemima crno-belih, ciljevima do kraja sezone, kao zauzetosti „Štark Arene“ u… »
Ostoja Mijailović o velikom problemu koji muči crno-bele: Jako sam zabrinut!
Vesti online 11.04.2022
Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, u izjavi za “TV Partizan” otkrio je da crno-beli imaju ozbiljan problem zbog toga što ne mogu sve svoje mečeve da igraju u Štark areni. Klub gubi novac, a tim mir i atmosferu za rad. – Jako sam zabrinut i… »
Jako sam zabrinut, Partizan nije zaslužio takav tretman! Mijailović o velikom problemu crno-belih: Pričao sam sa Željkom
Mondo 11.04.2022
"Mislim da ne zaslužujemo ovakav tretman, da neki koncert ili bilo kakvo dešavanje nas može da pomeri, ne samo iz velike, već i iz male dvorane" "Mislim da ne zaslužujemo ovakav tretman, da neki koncert ili bilo kakvo dešavanje nas može da pomeri… »
Vesti dana »
Određen pritvor za uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 3 satajoš 34 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Žestok sukob Izraela i Hezbolaha u Hiamu; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu Međunarodnog krivičnog suda
RTV pre 2 satajoš 32 povezane
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 4 satijoš 25 povezanih