Povezane vesti
Mijailović: Mučimo se godinama, nemamo atmosferu za rad, vidim nas u Evroligi
Nova 11.04.2022
Ostoja otvoreno o problemima i budućnosti Partizana Predsednik Partizana Ostoja Mijailović dao je intervju za klupsku televiziju, u kom je pričao o finansijskim problemima crno-belih, ciljevima do kraja sezone, kao zauzetosti „Štark Arene“ u narednom… »
Ostoja Mijailović o velikom problemu koji muči crno-bele: Jako sam zabrinut!
Vesti online 11.04.2022
Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, u izjavi za “TV Partizan” otkrio je da crno-beli imaju ozbiljan problem zbog toga što ne mogu sve svoje mečeve da igraju u Štark areni. Klub gubi novac, a tim mir i atmosferu za rad. – Jako sam zabrinut i pričao… »
Jako sam zabrinut, Partizan nije zaslužio takav tretman! Mijailović o velikom problemu crno-belih: Pričao sam sa Željkom
Mondo 11.04.2022
"Mislim da ne zaslužujemo ovakav tretman, da neki koncert ili bilo kakvo dešavanje nas može da pomeri, ne samo iz velike, već i iz male dvorane" "Mislim da ne zaslužujemo ovakav tretman, da neki koncert ili bilo kakvo dešavanje nas može da pomeri, ne… »
Vesti dana »

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 62 povezane

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 46 minutajoš 18 povezanih