Повезане вести
Мијаиловић: Мучимо се годинама, немамо атмосферу за рад, видим нас у Евролиги
Нова 11.04.2022
Остоја отворено о проблемима и будућности Партизана Председник Партизана Остоја Мијаиловић дао је интервју за клупску телевизију, у ком је причао о финансијским проблемима црно-белих, циљевима до краја сезоне, као заузетости… »
Остоја Мијаиловић о великом проблему који мучи црно-беле: Јако сам забринут!
Вести онлине 11.04.2022
Председник Партизана, Остоја Мијаиловић, у изјави за “ТВ Партизан” открио је да црно-бели имају озбиљан проблем због тога што не могу све своје мечеве да играју у Штарк арени. Клуб губи новац, а тим мир и атмосферу за рад. –… »
Јако сам забринут, Партизан није заслужио такав третман! Мијаиловић о великом проблему црно-белих: Причао сам са Жељком
Мондо 11.04.2022
"Мислим да не заслужујемо овакав третман, да неки концерт или било какво дешавање нас може да помери, не само из велике, већ и из мале дворане" "Мислим да не заслужујемо овакав третман, да неки концерт или било какво дешавање… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 минутјош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 26 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 2 сатајош 19 повезаних