Повезане вести
Дјилас: Тражио сам нове изборе, ако неко из опозиције прелети у власт, она није легитимна
Бета видео 11.04.2022
БЕОГРАД - Лидер Странке слободе и правде Драган Дјилас изјавио је након састанка са председником Србије Александром Вучићем да је разговор био тежак, да је он поновио свој захтев да у Београду поново буду организовани избори како… »
Дјилас: Вучић сагласан да је за сваку власт битно да има легитимитет и легаллитет
Бета видео 11.04.2022
БЕОГРАД - Лидер Странке слободе и правде Драган Дјилас је рекао да се са Вучићем није сагласио о много тема, али јесте око тога да су пред Србијом велики изазови јер се свет поделио, као и да је за сваку власт битно да има… »
Ђилас: Вучић ме саслушао, до краја недеље износи свој став
Глас Шумадије 11.04.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас, после састанка са председником Србије Александром Вучићем, да нису имали велики степен сагласности о ономе о чему су причали, осим да су пред Србијом тешка… »
Ђилас: Вучић ме саслушао, рекао да ће до краја недеље да саопшти свој став
Глас Зајечара 11.04.2022
Лидер ССП Драган Ђилас рекао је, након састанка у Председништву са председником Александром Вучићем, да је изнео захтев за новим изборима у Београду до краја ове године. Саслушао ме и рекао да ће разговарати са својим страначким… »
Вести дана »
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 2 сатајош 12 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних