Povezane vesti
Djilas: Tražio sam nove izbore, ako neko iz opozicije preleti u vlast, ona nije legitimna
Beta video 11.04.2022
BEOGRAD - Lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas izjavio je nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je razgovor bio težak, da je on ponovio svoj zahtev da u Beogradu ponovo budu organizovani izbori kako bi vlast bila legitimna… »
Djilas: Vučić saglasan da je za svaku vlast bitno da ima legitimitet i legallitet
Beta video 11.04.2022
BEOGRAD - Lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas je rekao da se sa Vučićem nije saglasio o mnogo tema, ali jeste oko toga da su pred Srbijom veliki izazovi jer se svet podelio, kao i da je za svaku vlast bitno da ima legitimitet i legalnost. Dodao… »
Đilas: Vučić me saslušao, do kraja nedelje iznosi svoj stav
Glas Šumadije 11.04.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas, posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da nisu imali veliki stepen saglasnosti o onome o čemu su pričali, osim da su pred Srbijom teška vremena zbog dešavanja u svetu… »
Đilas: Vučić me saslušao, rekao da će do kraja nedelje da saopšti svoj stav
Glas Zaječara 11.04.2022
Lider SSP Dragan Đilas rekao je, nakon sastanka u Predsedništvu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da je izneo zahtev za novim izborima u Beogradu do kraja ove godine. Saslušao me i rekao da će razgovarati sa svojim stranačkim kolegama i da će do kraja… »
Vesti dana »

Više je od praznika – to je dan zaveta! Dodik poslao jaku poruku povodom Dana srpskog jedinstva
Sputnik pre 29 minutajoš 33 povezane

Topao septembarski dan, posle oblačnog jutra pretežno sunčano
Glas Zaječara pre 54 minutajoš 18 povezanih

Jak zemljotres pogodio Grčku: Potres od 4,1 stepena po Rihteru, evo gde je bio epicentar
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih

Hitna pomoć: U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu deset osoba lakše povređeno
B92 pre 2 satajoš 9 povezanih