Povezane vesti
Završen razgovor Vučića i Đilasa: Lider SSP napustio Predsedništvo
Srbija danas 11.04.2022
U 17 časova u zgradi Predsedništva počeo je sastanak između Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa i trajao je oko sat vremena. Lider SSP-a je nešto posle 18 časova izašao iz Predsedništva. Dvojica lidera sastala su se osam dana nakon završenih… »
Đilas: Vučić me saslušao, rekao da će do kraja nedelje da saopšti svoj stav
Glas Zapadne Srbije 11.04.2022
Lider SSP Dragan Đilas rekao je, nakon sastanka u Predsedništvu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da je izneo zahtev za novim izborima u Beogradu do kraja ove godine. Saslušao me i rekao da će razgovarati sa svojim stranačkim kolegama i da će do kraja… »
Završen sastanak Đilasa i Vučića
Moj Novi Sad 11.04.2022
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je, nakon sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da je izneo zahtev za novim izborima u Beogradu do kraja ove godine. Naveo je da ga je Vučić salušao i kazao da će razgovarati sa svojim stranačkim… »
Sastali se Aleksandar Vučić i Dragan Đilas: Razgovarali u Predsedništvu više od sat vremena
Mondo 11.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef SSP Dragan Đilas sastali su se u Predsedništvu Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef SSP Dragan Đilas sastali su se u Predsedništvu Srbije. Susret je održan na inicijativu Đilasa, a Vučić je tim povodom… »
Đilas: Izneo sam zahtev za novim izborima u Beogradu, Vučić će do kraja nedelje da saopšti svoj stav
Radio 021 11.04.2022
Lider SSP Dragan Đilas rekao je, nakon sastanka u Predsedništvu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da je izneo zahtev za novim izborima u Beogradu do kraja ove godine. "Saslušao me i rekao da će razgovarati sa svojim stranačkim kolegama i da će do… »
Vesti dana »
Amerikanci ne umeju ni da upadnu na teren: Najgori navijački pokušaj „invazije“ svih vremena!
Hot sport pre 18 minutajoš 24 povezane
Tramp naredio vazdušni udar! Ubili smo vođu jedne od najkrvoločnijih organizacija na svetu! Likvidiran Ninjo Gerero, objavljen snimak napada! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
ANEM: Prvih 100 medijskih konkursa - Alou, Informeru i ćerkama firmama skoro 100 miliona dinara
N1 Info pre 53 minutajoš 6 povezanih
Gerapetritis: Ne možemo da zamislimo Evropu bez Srbije i Zapadnog Balkana
Blic pre 23 minutajoš 6 povezanih