Povezane vesti
Kurti: Naoružavanje Srbije nije bezbedno po Kosovo
N1 Info 12.04.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po Kosovo i region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama. „Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta… »
Novi magazin 12.04.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po Kosovo i region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama. "Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta… »
Nova 12.04.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po Kosovo i region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama. „Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Studenti poručili da brane autonomiju univerziteta, skup završen polaganjem venaca na grob Žarka Marinovića
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih
Vrh poplavnog talasa na toku Zapadne Morave; vatrogasci spasili dve osobe iz bujice na putu Požega–Lučani
RTS pre 4 satijoš 30 povezanih
"Upotrebiće masovnu vojnu silu" Nižu se zloslutne pretnje, svet je na ivici katastrofe: Vreme ističe, pleme naoružano do zuba traga za Trampovim pilotom (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 59 povezanih
Đilas zahteva hitnu smenu i hospitalizaciju ministra Bratine
Serbian News Media pre 2 minutajoš 20 povezanih
VRBICA OKUPILA NAJMLAĐE U NIŠU: Pesma, igra i venčići u porti Pantelejske crkve
Glas juga pre 32 minutajoš 29 povezanih