Повезане вести

Стефановић: Курти је највећа претња региону, илегално наоружавају сународнике

Стефановић: Курти је највећа претња региону, илегално наоружавају сународнике

Нова 12.04.2022
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да изјаве косовског премијера Аљбина Куртија "о некаквој војној претњи из Србије" одавно нико не може да узме за озбиљно и да "лешинари над сукобом у Украјини" тражећи у томе… »
Курти лешинари над сукобом у Украјини! Министар Стефановић: Он је последњи који може да говори о војсци Србије

Курти лешинари над сукобом у Украјини! Министар Стефановић: Он је последњи који може да говори о војсци Србије

Курир 12.04.2022
"Аљбин Курти је последњи човек на свету који има било какво право да говори о опремању Војске Србије и о њеним капацитетима", поручио је данас министар одбране Небојша Стефановић поводом тврдњи премијера привремених… »
Стефановић: Курти лешинари над сукобом у Украјини

Стефановић: Курти лешинари над сукобом у Украјини

Данас 12.04.2022
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да косовски премијер Аљбин Курти изјавама „о некаквој војној претњи“ из Србије „лешинари над сукобом у Украјини“. Стефановић је у писаној изјави навео да Курти тражи разлог „да… »
Стефановић: Курти је последњи који може да говори о Војсци Србије

Стефановић: Курти је последњи који може да говори о Војсци Србије

РТВ 12.04.2022
БЕОГРАД - Аљбин Курти је последњи човек на свету који има било какво право да говори о опремању Војске Србије и о њеним капацитетима, поручио је данас министар одбране Небојша Стефановић, поводом тврдњи премијера привремених… »
Стефановић: Пред Србијом највећи испити, најбољи нас води

Телеграф 12.04.2022
Задовољан сам што у овом избору имам најмање 2,2 милиона истомишљеника - каже Стефановић. Непроцењива знања о политици, као и о посвећеном и одговорном раду за грађане и Србију, научио сам, као и хиљаде других страначких… »

Дневник 12.04.2022
БЕОГРАД: Непроцењива знања о политици, као и о посвећеном и одговорном раду за грађане и Србију, научио сам, као и хиљаде других страначких колега од Александра Вучића, изјавио је министар одбране Небојша Стефановић, истичући… »
Стефановић: У СНС нисмо учинили довољно да сав терет не падне само на Вучића

Стефановић: У СНС нисмо учинили довољно да сав терет не падне само на Вучића

Н1 Инфо 12.04.2022
Један сам од оних који су ушли у озбиљно бављење политиком због Александра Вучића и захваљујући њему, а непроцењива знања о политици, као и о посвећеном и одговорном раду за грађане и Србију, научио сам, као и хиљаде… »
Стефановић: У политици сам због Вучића

Стефановић: У политици сам због Вучића

Радио 021 12.04.2022
Један сам од оних који су ушли у озбиљно бављење политиком због Александра Вучића и захваљујући њему, изјавио је Небојша Стефановић. "Никада нисмо могли да бирамо околности у којима ће Србија да се нађе, али ако је већ… »

Вести дана »