Повезане вести
"Продукцијо, донесите ми папире на капију": Дејан захтева доказ, а све се тиче Далиле
Блиц 12.04.2022
Дејан Драгојевић у разговору са девојком Александром Николић рекао је да жели да зна да ли је процес развода са Далилом Драгојевић завршен, те да жели да му продукција донесе папире на капију. - Хоћу да ми стигну папири да сам се… »
Далила се обратила продукцији након казне од 1.000.000 динара: Драгојевићка прекинула емисију и упутила им ове речи! (видео)
Курир 12.04.2022
Далила Драгојевић кажњена је са чак милион динара због изношења неистина о продукцији и вређања људи који раде на пројекту "Задруге", а након бега из ријалитија, и враћања после вишесатног разговора, Далила је одлучила да се… »
Тражи да му покажу папире на капији! Дејан захтева доказ да се развео од Далиле, а погледајте како је Алекс реаговала!
Мондо 12.04.2022
Дејан је саопштио Александри шта жели да добије у Задрузи. Дејан је саопштио Александри шта жели да добије у Задрузи. Дејан Драгојевић је изненадио све јутрос када је саопштио да жели да зна да ли је окончан процес развода с… »
Вести дана »
Србија прекривена густом маглом, север у мраку целог дана - на југу покоји зрак сунца. Ниска облачност ће се задржати до овог датума.
Дневник пре 40 минутајош 8 повезаних
Градови у Србији данас међу најзагађенијима у свету: Ваздух оцењен као нездрав – удише га чак 40 одсто грађана
Нова пре 5 минутајош 1 повезана
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 55 минутајош 8 повезаних
Милојевић господски одговорио на питање аустријског новинара о Арнаутовићу: „Био је потребан Звезди, утицајан је на свлачионицу и младе играче“
Нова пре 55 минутајош 9 повезаних
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 4 повезане