Povezane vesti

"Produkcijo, donesite mi papire na kapiju": Dejan zahteva dokaz, a sve se tiče Dalile

"Produkcijo, donesite mi papire na kapiju": Dejan zahteva dokaz, a sve se tiče Dalile

Blic 12.04.2022
Dejan Dragojević u razgovoru sa devojkom Aleksandrom Nikolić rekao je da želi da zna da li je proces razvoda sa Dalilom Dragojević završen, te da želi da mu produkcija donese papire na kapiju. - Hoću da mi stignu papiri da sam se razveo, skroz… »
Dalila se obratila produkciji nakon kazne od 1.000.000 dinara: Dragojevićka prekinula emisiju i uputila im ove reči! (video)

Dalila se obratila produkciji nakon kazne od 1.000.000 dinara: Dragojevićka prekinula emisiju i uputila im ove reči! (video)

Kurir 12.04.2022
Dalila Dragojević kažnjena je sa čak milion dinara zbog iznošenja neistina o produkciji i vređanja ljudi koji rade na projektu "Zadruge", a nakon bega iz rijalitija, i vraćanja posle višesatnog razgovora, Dalila je odlučila da se javno pokaje zbog… »
Traži da mu pokažu papire na kapiji! Dejan zahteva dokaz da se razveo od Dalile, a pogledajte kako je Aleks reagovala!

Traži da mu pokažu papire na kapiji! Dejan zahteva dokaz da se razveo od Dalile, a pogledajte kako je Aleks reagovala!

Mondo 12.04.2022
Dejan je saopštio Aleksandri šta želi da dobije u Zadruzi. Dejan je saopštio Aleksandri šta želi da dobije u Zadruzi. Dejan Dragojević je iznenadio sve jutros kada je saopštio da želi da zna da li je okončan proces razvoda s Dalilom Dragojević… »

Vesti dana »