Povezane vesti
Prazni rafovi u Austriji: Imaju problem sa isporukama na lokalu, potražnja za robom daleko veća od planirane
Blic 12.04.2022
Udruženje trgovaca Austrije upozorava da bi srednjerocno moglo doći do lokalno ograničenih problema sa isporukama, i to gotovo svih artikala. - To pogađa posebno mleko, kafu, ulja, konzervirano povrće i voće, paradajz, mesne konzerve, gotova jela… »
Ekstremna potražnja prazni rafove: Udruženje trgovaca Austrije upozorava da bi moglo doći da problema sa isporukom hrane
Euronews 12.04.2022
Udruženje trgovaca Austrije upozorava da bi srednjeročno moglo doći do lokalno ograničenih problema sa isporukama, i to gotovo svih artikala. "To pogađa posebno mleko, kafu, ulja, konzervirano povrće i voće, paradajz, mesne konzerve, gotova jela… »
Vesti dana »
Vučević: Nadam se najboljoj odluci o putu u Crnu Goru, Vučić: Niti sam se uplašio, niti me fasciniraju pretnje
NIN pre 8 minutajoš 30 povezanih
(VIDEO) Vozaču gradskog autobusa pozlilo na Brankovom mostu, izgubio svest, udario u zaštitnu ogradu
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Đedović Handanović: Danas dodatni razgovori sa Gaspromnjeftom, pregovori o NIS idu u dobrom smeru
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih
U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo svežije, temperatura do 26 stepeni
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić nakon saveta BIA da ne putujuje u Crnu Goru: Nisam se uplašio, niti me fasciniraju pretnje
Nedeljnik pre 13 minutajoš 13 povezanih