Povezane vesti
Fudbaler Milana zagolicao maštu delija - želim u zvezdu! Njegove reči su odjeknule: Nadam se da će mi se to ostvariti!
Mondo 12.04.2022
Igrač italijanskog velikana bi voleo da zaigra na "Marakani" u crveno-belom desu... Igrač italijanskog velikana bi voleo da zaigra na "Marakani" u crveno-belom desu... Igrao je već na "Marakani" u dresovima Donjeg Srema, čačanskog Borca i Milana, a voleo… »
Fudbaler Milana podgrejao nadu: "Daće Bog da zaigram u Zvezdi!"
Sportske.net 12.04.2022
Crvena zvezda bi u skorijoj budućnosti mogla da dobije veoma zvučno pojačanje i to iz Serije A. Fudbaler Milana Rade Krunić (28) ponovio je svoju privrženost crveno-belim bojama i u intervjuu za podkast "Na ivici terena", pa je tom prilikom istakao da bi… »
Hoće li mu se ostvariti želja?: Fudbaler Milana ponovo o Zvezdi, hoće jednog dana da obuče crveno-beli dres!
Hot sport 12.04.2022
Navijači beogradskog tima bi ovo i te kako voleli. Dobro je poznato da je fudbaler Milana Rade Krunić veliki navijač Crvene zvezde, ni on sam to nikada nije krio, a sada je u podkastu ‘Na ivici terena’ ponovo otkrio da bi jednog dana voleo da obuče dres… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 35 minutajoš 22 povezane

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 35 minutajoš 12 povezanih