Povezane vesti

Taksista u suzama poslao poruku devojci koju je spasio sa Brankovog mosta: Ako me sada gledaš...

Taksista u suzama poslao poruku devojci koju je spasio sa Brankovog mosta: Ako me sada gledaš...

Kurir 12.04.2022
Nikola Golubović otkrio je detalje drame kada je u sitnim satima devojka pokušala da skoči sa Brankovog mosta. Golubović je i dalje vidno potresen, a kako kaže, jedino ga interesuje sada kako je devojka kojoj je spasio život. - Mnogi me poznaju… »
"Tokom vožnje je rekla ove dve reči" Taksista iz Beograda spasio devojku koja je pokušala da se ubije, poručio joj jedno

"Tokom vožnje je rekla ove dve reči" Taksista iz Beograda spasio devojku koja je pokušala da se ubije, poručio joj jedno

Mondo 12.04.2022
Na Brankovom mostu u ponedeljak ujutru devojka je pokušala samoubistvo skokom u reku, ali ju je u toj nameri sprečio taksista. Na Brankovom mostu u ponedeljak ujutru devojka je pokušala samoubistvo skokom u reku, ali ju je u toj nameri sprečio… »
Taksista koji je spasao devojku na brankovom mostu za Kurir: Izgovorila dve reči na engleskom, pa je usledila prava drama

Taksista koji je spasao devojku na brankovom mostu za Kurir: Izgovorila dve reči na engleskom, pa je usledila prava drama

Kurir 12.04.2022
Taksista Nikola Golubović koji je spasao juče devojku koja je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, kaže za Kurir da je ona po ulasku u njegovo vozilo rekla "kraj igre"! Golubović je detaljno opisao šta se sve događalo u kolima… »

Vesti dana »