Повезане вести

Ласло Ђере у другом колу Мастерса у Монте Карлу

Ласло Ђере у другом колу Мастерса у Монте Карлу

Политика 12.04.2022
МОНТЕ КАРЛО – Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у друго коло АТП Мастерса у Монте Карлу. Ђере је на старту такмичења савладао Американца Максима Кресија са 2:1, по сетовима 6:4, 6:7 (7:9), 6:2. Тенисер из Сенте је био… »
Не иде без Вајде, Новак тотално ван форме, одмах испао у Монте Карлу!

Не иде без Вајде, Новак тотално ван форме, одмах испао у Монте Карлу!

Спортске.нет 12.04.2022
Половина је априла, а најбољи тенисер света Новак Ђоковић је из добро познатих разлога данас одиграо тек четврти меч у сезони. Претходна три је одиграо у фебруару у Дубаију, где га је неочекивано зауставио Чех Јиржи Весели, а… »
Димитров после преокрета савладао Лајовића

Димитров после преокрета савладао Лајовића

Спорт клуб 12.04.2022
Душан Лајовић заустављен је у другом колу турнира у Монте Карлу. Бољи од српског аса после преокрета био је Бугарин Григор Димитров 4:6, 6:3, 6:2. Лајовић је одлично почео меч. Већ у првом гему је направио брејк и стечену… »
Ђоковић поделио један од разлога пораза: „Нисам се осећао најбоље, поразговараћу са тимом“!

Ђоковић поделио један од разлога пораза: „Нисам се осећао најбоље, поразговараћу са тимом“!

Хот спорт 12.04.2022
Прве реакције након неочекиваног пораза! Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, поражен је од шпанског тенисера Алехандра Давидовића Фокине са 2:1 у сетовима, а резултат по њима износио је 6:3, 6:7, 6:2. Шпанцу је требало 2 сата… »
Циципас прегазио Фоњинија

Циципас прегазио Фоњинија

Спорт клуб 12.04.2022
Стефанос Циципас, трећи носилац у Монте Карлу, лако је прошао у треће коло турнира у Кнежевини. Грк је за само сат и 11 минута савладао Италијана Фабија Фоњинија 6:3, 6:0. Грк је фуриозно почео меч и повео 3:0. Међутим, успео је… »
Ђоковић: Остао сам без снаге у трећем сету

Ђоковић: Остао сам без снаге у трећем сету

Спорт клуб 12.04.2022
Новак Ђоковић поражен је у свом првом мечу у Монте Карлу, а на конференцији за медије после тога честитао је ривалу и истакао да је у трећем сету потпуно физички пао и остао без снаге. „Желео бих да честитам Алехандру, био је… »
Ово је листа за Ролан Гарос, ко недостаје?

Ово је листа за Ролан Гарос, ко недостаје?

Спортске.нет 12.04.2022
Почела је сезона на шљаци, нажалост неславно за Новака Ђоковића који је данас елиминисан у другом колу турнира у Монте Карлу, после велике борбе са Шпанцем Алехандром Давидович-Фокином. Ипак, надамо се да ће до почетка Ролан… »
"Нолетово самопоуздање није велико!" Аутсајдер приредио тениски шок, па објасио како је пред њим "пао" Новак Ђоковић

"Нолетово самопоуздање није велико!" Аутсајдер приредио тениски шок, па објасио како је пред њим "пао" Новак Ђоковић

Вечерње новости 12.04.2022
Новак Ђоковић и Алехандро Давидович Фокина састали су се у другом колу мастерса у Монте Карлу, а коначан резултат није био онакав каквим су се надали Нолетови навијачи. ФОТО: Тањуг/АП Новак Ђоковић је против Фокине доживео… »
Ђоковић елиминисан на старту Монте Карла

Ђоковић елиминисан на старту Монте Карла

Радио 021 12.04.2022
Новак Ђоковић завршио је учешће на мастерсу у Монте Карлу, пошто је данас у другом колу изгубио од Шпанца Алехандра Давидовича Фокине са 3:6, 7:6, 1:6. Ђоковић се после непуна два месеца паузе вратио на терен, али је након скоро… »
Колико је бодова Новак данас изгубио и да ли ће остати на првом месту?

Колико је бодова Новак данас изгубио и да ли ће остати на првом месту?

Спортске.нет 12.04.2022
Сви смо једва чекали повратак најбољег тенисера света Новака Ђоковића на терен, то се данас догодило на турниру у Монте Карлу, али је он већ на старту такмичења елиминисан од 46. тенисера света, Алехандра Давидович-Фокине… »
Ђоковић и поред пораза остаје први на свету: Ево колико поена он и Медведев губе на наредном пресеку!

Ђоковић и поред пораза остаје први на свету: Ево колико поена он и Медведев губе на наредном пресеку!

Хот спорт 12.04.2022
Остаје на врху! Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, поражен је од шпанског тенисера Алехандра Давидовића Фокине са 2:1 у сетовима, а резултат по њима износио је 6:3, 6:7, 6:2. Шпанцу је требало 2 сата и 50 минута да елиминише… »
Шпанац у неверици након велике победе: Одрастао сам гледајући Нолета, био сам његов велики навијач

Шпанац у неверици након велике победе: Одрастао сам гледајући Нолета, био сам његов велики навијач

Вести онлине 12.04.2022
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић нажалост је поражен од Алехандра Давидовича-Фокине на старту турнира у Монте Карлу. Шпански тенисер је добио прави маратон који је потрајао готово три часа, а током којег смо видели безброј… »
Ђоковић: Нисам се осећао добро, остаћу оптимистичан

Ђоковић: Нисам се осећао добро, остаћу оптимистичан

Дневник 12.04.2022
МОНТЕ КАРЛО: „Нисам се осећао добро физички при крају меч, ту је био проблем”, изјавио је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после пораза од Шпанца Алехандра Давидовича Фокине на старту Мастерса у Монте Карлу. "Мораћу да… »
Новаку није пораз највећи проблем, ово још више брине: Чудна изјава после шока у Монте Карлу - "Морамо да причамо"

Новаку није пораз највећи проблем, ово још више брине: Чудна изјава после шока у Монте Карлу - "Морамо да причамо"

Мондо 12.04.2022
Најбољи тенисер света испао је са другог турнира који игра ове сезоне, па објаснио како је дошло до тога. Најбољи тенисер света испао је са другог турнира који игра ове сезоне, па објаснио како је дошло до тога. Најбољи… »
Новак најавио разговор са својим тимом, жели да реши проблем пре Ролан Гароса

Новак најавио разговор са својим тимом, жели да реши проблем пре Ролан Гароса

Нова 12.04.2022
Мора да се анализира ситуација. Новак Ђоковић је доживео шокантан пораз на старту мастерса у Монте Карлу од Шпанца Алехандра Давидовича Фокине после три сета резултатом 6:3, 6:7, 6:1, а после меча је признао да се суочио са… »
Ђоковић забринут: ''Морам да разговарам са својим тимом''

Ђоковић забринут: ''Морам да разговарам са својим тимом''

Спортске.нет 12.04.2022
Неочекивана вест стигла нам је данас из Монте Карла, где је најбољи тенисер света Новак Ђоковић елиминисан већ на самом старту турнира од Шпанца Алехандра Давидович-Фокине. Добра вест у тим околностима је да Новак неће изгубити… »
Прва Новакова изјава након пораза: Физички сам колабирао

Прва Новакова изјава након пораза: Физички сам колабирао

Нова 12.04.2022
Новак разочаран поразом Српски тенисер Новак Ђоковић изгубио је од Алехандра Давидовича Фокине са 2:1, по сетовима 6:3, 6:7, 6:1 у другом колу Мастерса у Монте Карлу. Новак је имао проблема током читавог меча, а у трећем сету… »
Избацио Ђоковића па поручио: Велики сам Новаков фан, одрастао сам гледајући га

Избацио Ђоковића па поручио: Велики сам Новаков фан, одрастао сам гледајући га

Нова 12.04.2022
Шпанац изненадио Новака у Монте Карлу Шпански тенисер Алехандро Давидович Фокина победио је Новака Ђоковића у другом колу Мастерса у Монте Карлу са 2:1, по сетовима 6:3, 6:7, 6:1. Након меча био је препун емоција и видно срећан… »
Драма и на врху АТП листе: Ево шта шок-пораз Ђоковића значи за њега, а шта за Данила Медведева!

Драма и на врху АТП листе: Ево шта шок-пораз Ђоковића значи за њега, а шта за Данила Медведева!

НОВАК Ђоковић шокирао је свет поразом од Алехандра Давидовича Фокине у првом мечу на мастерсу у Монте Карлу, а тим исходом Ноле је остао без 80 АТП бодова. ФОТО: АП Ђоковића овај пораз неће много коштати, задржаће водећу позицију… »
Сензационални пораз: Новак Ђоковић изгубио у Монте Карлу, ни сам није могао да верује

Сензационални пораз: Новак Ђоковић изгубио у Монте Карлу, ни сам није могао да верује

Новак Ђоковић и Алехандро Давидович Фокина састали су се у другом колу мастерса у Монте Карлу, а коначан резултат није био онакав каквим су се надали Нолетови навијачи. Наравно, није се томе надао ни најбољи тенисер света. ФОТО… »
Далеко је ово од доброг: Ђоковић поражен у Монте Карлу, нешто дефинитивно није како треба!

Далеко је ово од доброг: Ђоковић поражен у Монте Карлу, нешто дефинитивно није како треба!

Хот спорт 12.04.2022
Требаће још времена. Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, поражен је на домаћем терену од шпанског тенисера Алехандра Давидовића Фокине са 2:1 у сетовима, а резултат по њима износио је 6:3, 6:7, 6:2. Шпанцу је требало 2 сата и… »
Ђоковић на списку за Ролан Гарос, од 100 најбољих нема само двојице

Ђоковић на списку за Ролан Гарос, од 100 најбољих нема само двојице

Нова 12.04.2022
Очекује нас спектакл на другом Гренд слему у сезони Српски тенисер Новак Ђоковић налази се на листи пријављених учесника за други Гренд слем сезоне Ролан Гарос. Највећа претња српском асу биће Рафаел Надал и Данил Медведев… »
ФОТО Новака разбеснели навијачи, па добио специјалан захтев са трибина

ФОТО Новака разбеснели навијачи, па добио специјалан захтев са трибина

Нова 12.04.2022
Сви знају колико је Новак слаб на децу Најбољи тенисер света Новак Ђоковић вратио се на терен након 48 дана и кренуо у поход на нову мастерс титулу у Монте Карлу. У првом колу је био слободан, док га је у другом сачекао Шпанац… »
Сензација у Монте Карлу – фантастични Фокина елиминисао Ђоковића

Сензација у Монте Карлу – фантастични Фокина елиминисао Ђоковића

Н1 Инфо 12.04.2022
Шпански тенисер Алехандро Давидович-Фокина избацио је Новака Ђоковића у другом колу Мастерса у Монте Карлу. Невероватном игром је 45. тенисер света сломио Новаков отпор у три сета - 6:3, 6:7, 6:1. Велика борба првог и 45… »
Велика борба и победа српског тенисера: Ђере изборио пласман у друго коло!

Велика борба и победа српског тенисера: Ђере изборио пласман у друго коло!

Хот спорт 12.04.2022
Тежак посао очекује Ласла у наредној рунди! Спрски тенисер, Ласло Ђере, пласирао се у друго коло АТП мастерс турнира у Монте Карлу. Ђере је савладао Американца Максима Кресија са 2:1. По сетовима је било 6:4, 6:7, 6:2. Велика… »
Ђере у другом колу мастерса у Монте Карлу

Ђере у другом колу мастерса у Монте Карлу

Радио 021 12.04.2022
Ласло Ђере пласирао се данас у друго коло мастерса у Монте Карлу пошто је победио Американца Максима Кресија са 6:4, 6:7, 6:2. Меч између Ђереа и Кресија, 62. и 69. тенисера света трајао је два сата и 26 минута. Ђере је први сет… »
Освета одличног Ђереа на старту Монте Карла

Освета одличног Ђереа на старту Монте Карла

Нова 12.04.2022
Одлична партија и велика победа српског репрезентативца. Српски тенисер Ласло Ðере пласирао се у друго коло АТП Мастерса у Монте Карлу. Ðере је на старту такмичења савладао Американца Максима Кресија са 2:1, по сетовима 6:4… »
Браво ласло - Србин зауставио америчког џина: Остварио резултат каријере у Монте Карлу, нек се спреми Италијан!

Браво ласло - Србин зауставио америчког џина: Остварио резултат каријере у Монте Карлу, нек се спреми Италијан!

Мондо 12.04.2022
Ђере је у другом колу турнира у Кнежевини Монако. Ђере је у другом колу турнира у Кнежевини Монако. И док су сви чекали да се Новак Ђоковић појави на терену у другом колу Монте Карла, управо у ту рунду такмичења пласирао се још… »

Вести дана »