Povezane vesti
Nakon što ju je javno ponizio, Ivana Šašić uzvraća udarac: Ovo su poruke koje je Simić slao i ženi i ljubavnici
Svet & Skandal 12.04.2022
Razvod Ivane Šašić vest je koja je pre nekoliko dana šokirala javnost Pevačica Ivana Šašić šokirala je javnost kada je objavila da se razvodi od Bojana Simića, supruga koji ju je prevario sa ženom koja je od njega starija 14 godina. Kako su… »
Ljubavnici i meni šalje iste poruke! Ivana Šašić o suprugovoj preljubi: Da je bar našao mladu i zgodnu čestitala bih mu!
Mondo 12.04.2022
Ivana Šašic šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od Bojana Simića jer ju je prevario sa ženom koja je od njega starija čak 14 godina. Ivana Šašic šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila… »
Šalje mi iste poruke kao i ljubavnici! Ispovest pevačice nakon što je supruga uhvatila u preljubi: Rekla sam deci šta je…
Kurir 12.04.2022
Pevačica i bivša rijaliti učesncia Ivana Šašić suočila se sa neprijatnom situacijom kada je saznala da je njen suprug Bojan Simić, sa kojim je bila u braku pet godina, vara sa starijom gospođom. U prvi mah, šokirana, a potom i povređena… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 3 satajoš 1 povezana