Повезане вести
Након дисквалификације завршио испред болнице! Побегао из Задруге и тражи разговор с продукцијом: "Ударили су ме!"
Мондо 12.04.2022
Стефан Михић је због физичког обрачуна са обезбеђењем дисквалификован из Задруге, а сада се први пут огласио након што је побегао из ријалитија. Стефан Михић је због физичког обрачуна са обезбеђењем дисквалификован из Задруге… »
"Дрхтим, имам оштећење бубне опне! Хоћу да причам са продукцијом" Стефан Михић снимио потресан видео после дисквалификације…
Блиц 12.04.2022
Стефан Михић снимио је видео након што је јуче дисквалификован из "Задруге" због агресивног понашања. - Ево, да вам кажем шта се десило, налазим се испред болнице у Земуну, видели сте шта се десило, био сам бачен на под. Гурали… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 11 минутајош 27 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 7 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних