Povezane vesti
Karambol u Zadruzi! Car brutalno ponizio Dalilu, ona mu uzvratila žestoko: Ja pare nisam uzimala, ti si bio u ludnici! Šok
Kurir 12.04.2022
Tokom porodičnog sastanka u Zadruzi, došlo je do prvog suočavanja Dalile Dragojević i Filipa Cara nakon što su, po ko zna koji put, raskinuli svoju vezu. - Imala sam potrebu da padam na šarm. Ono što ne možete da kažete muškarcima onda kažete za njihove… »
Prvo suočavanje Dalile i Cara nakon raskida! Posle brutalnog kraja veze odbursila mu pred svima, on izgoreo: Ona se boji mene!
Kurir 12.04.2022
Tokom porodičnog sastanka u Zadruzi, došlo je do prvog suočavanja Dalile Dragojević i Filipa Cara nakon što su, po ko zna koji put, raskinuli svoju vezu. Na sastanku je najpre reč dobila Jovana Tomić Matora. - Jednostavno, svi znaju da ja imam emocije… »
Vesti dana »

uživo Blokada novosadskog suda, skupovi podrške uhapšenim studentima u Beogradu i Novom Sadu
NIN pre 35 minutajoš 31 povezana

Mali: Očekujemo u 50 gradova i sela više od 20.000 ljudi, građani žele normalan život
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih

Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra
RTS pre 11 minutajoš 23 povezane

Subotička policija: Uhapšen osumnjičeni da je iz crkve ukrao skoro pola miliona dinara
NIN pre 55 minutajoš 25 povezanih