Povezane vesti

„Rekao sam vam, a gledali ste me kao da sam lud!“

„Rekao sam vam, a gledali ste me kao da sam lud!“

Sport klub 13.04.2022
Malo kome je pobeda Minesota Timbervulvsa u plej-inu protiv Los Anđeles Klipersa više značila od plejmejkera tima iz Mineapolisa Patrika Beverlija. Sjajni defanzivac je emotivno govoreći za medije posle ovog susreta istakao da mu je naročito drago što je… »
Tauns nije bio na nivou, ali Minesota je izborila plej-of

Tauns nije bio na nivou, ali Minesota je izborila plej-of

Sport klub 13.04.2022
Košarkaši Minesota Timbervulvsa nastupiće u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA, a protivnik će im biti „hit sezone“ – Memfis Grizlisi. Tim Krisa Finča je na domaćem parketu u Mineapolisu rezultatom 109:104 pobedio Los Anđeles Kliperse, koji će… »
Tako je to kad imate Kajrija i KD – Bruklin je u plej-ofu

Tako je to kad imate Kajrija i KD – Bruklin je u plej-ofu

Sport klub 13.04.2022
Košarkaši Bruklin Netsa pobedili su u utakmici plej-ina Klivlend Kavalirse na domaćem terenu rezultatom 115:108, pa će u doigravanje sa sedmog mesta tabele Istočne konferencije. U prvoj rundi plej-ofa igraće protiv Boston Seltiksa. Ekipa Stiva Neša je… »
Izvanredni Kajri Irving doneo Bruklinu plej-of

Izvanredni Kajri Irving doneo Bruklinu plej-of

N1 Info 13.04.2022
Košarkaši Bruklin Netsa pobedili su u utakmici plej-ina Klivlend Kavalirse na domaćem terenu rezultatom 115:108, pa će u doigravanje sa sedmog mesta tabele Istočne konferencije. U prvoj rundi plej-ofa igraće protiv Boston Seltiksa. Ekipa Stiva Neša je… »

Vesti dana »