Povezane vesti

Bio je to loš dan za Borisa Džonsona: Da li će britanski premijer prebroditi skandal "Partigejt"?

Bio je to loš dan za Borisa Džonsona: Da li će britanski premijer prebroditi skandal "Partigejt"?

Telegraf 13.04.2022
Džonson se izvinio u utorak uveče, rekavši da, iako nije mislio da je prekršio ijedno pravilo u tom trenutku, poštuje i prihvata odluku policije i da je platio kaznu. Za Borisa Džonsona bilo je dosta tužnih perioda u protekle tri godine, ali je… »
Kad britanski premijer i ministar finansija krše zakon to košta 60 evra

Kad britanski premijer i ministar finansija krše zakon to košta 60 evra

RTS 13.04.2022
Britanski premijer Boris Džonson je dobio fiksnu kaznu zbog kršenja zakona o kovidu 19, time što je prisustvovao rođendanskoj zabavi u Dauning stritu broj 10, ali je obećao da će se boriti kao premijer uprkos žestokim pozivima da podnese ostavku… »
Britanski premijer platio kaznu ali odbija da podnese ostavku

Britanski premijer platio kaznu ali odbija da podnese ostavku

Slobodna Evropa 13.04.2022
Premijer Velike Britanije Boris Johnson i ministar finansija Rishi Sunak odbili su pozive da podnesu ostavke, uprkos tome što ih je policija kaznila zbog kršenja pravila karantina u Dauning stritu u junu 2020. Njima su određene fiksne kazne za… »
"Žao mi je, platio sam kaznu": Džonson i Sunak odbijaju da podnesu ostavke: Britanski premijer ponudio "puno izvinjenje"…

"Žao mi je, platio sam kaznu": Džonson i Sunak odbijaju da podnesu ostavke: Britanski premijer ponudio "puno izvinjenje"…

Blic 13.04.2022
Britanski premijer Boris Džonson i ministar finansija Riši Sunak odbili su da podnesu ostavke nakon što su dobili novčane kazne zbog kršenja mera blokade uvedenih radi suzbijanja širenja virusa korona 2020. godine. Džonson, Sunak i supruga… »
Boris Džonson: Platio sam kaznu zbog kršenja mera, ne želim da kažem koliko

Boris Džonson: Platio sam kaznu zbog kršenja mera, ne želim da kažem koliko

Telegraf 13.04.2022
Nije želeo da kaže o kom je iznosu reč. Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da prihvata novčanu kaznu zbog kršenja pravila karantina 2020. godine i da razume gnev javnosti povodom toga, ali da tada nije mislio da krši zakon. - Moram reći… »
Korova virus, Velika Britanija i politika: Džonson i Sunak kažnjeni zbog kovid žurki tokom karantina

Korova virus, Velika Britanija i politika: Džonson i Sunak kažnjeni zbog kovid žurki tokom karantina

Danas 12.04.2022
Britanski premijer Boris Džonson i ministar finansija Riši Sunak biće novčano kažnjeni zbog kršenja mera zatvaranja tokom pandemije. I premijerova supruga Keri Džonson će, takođe, morati da plati kaznu. Zvaničnici su potvrdili da su njih troje… »

Vesti dana »