Повезане вести

Био је то лош дан за Бориса Џонсона: Да ли ће британски премијер пребродити скандал "Партигејт"?

Био је то лош дан за Бориса Џонсона: Да ли ће британски премијер пребродити скандал "Партигејт"?

Телеграф 13.04.2022
Џонсон се извинио у уторак увече, рекавши да, иако није мислио да је прекршио иједно правило у том тренутку, поштује и прихвата одлуку полиције и да је платио казну. За Бориса Џонсона било је доста тужних периода у протекле три… »
Кад британски премијер и министар финансија крше закон то кошта 60 евра

Кад британски премијер и министар финансија крше закон то кошта 60 евра

РТС 13.04.2022
Британски премијер Борис Џонсон је добио фиксну казну због кршења закона о ковиду 19, тиме што је присуствовао рођенданској забави у Даунинг стриту број 10, али је обећао да ће се борити као премијер упркос жестоким позивима да… »
Британски премијер платио казну али одбија да поднесе оставку

Британски премијер платио казну али одбија да поднесе оставку

Слободна Европа 13.04.2022
Премијер Велике Британије Борис Јохнсон и министар финансија Рисхи Сунак одбили су позиве да поднесу оставке, упркос томе што их је полиција казнила због кршења правила карантина у Даунинг стриту у јуну 2020. Њима су одређене… »
"Жао ми је, платио сам казну": Џонсон и Сунак одбијају да поднесу оставке: Британски премијер понудио "пуно извињење"…

"Жао ми је, платио сам казну": Џонсон и Сунак одбијају да поднесу оставке: Британски премијер понудио "пуно извињење"…

Блиц 13.04.2022
Британски премијер Борис Џонсон и министар финансија Риши Сунак одбили су да поднесу оставке након што су добили новчане казне због кршења мера блокаде уведених ради сузбијања ширења вируса корона 2020. године. Џонсон, Сунак… »
Борис Џонсон: Платио сам казну због кршења мера, не желим да кажем колико

Борис Џонсон: Платио сам казну због кршења мера, не желим да кажем колико

Телеграф 13.04.2022
Није желео да каже о ком је износу реч. Британски премијер Борис Џонсон изјавио је да прихвата новчану казну због кршења правила карантина 2020. године и да разуме гнев јавности поводом тога, али да тада није мислио да крши… »
Корова вирус, Велика Британија и политика: Џонсон и Сунак кажњени због ковид журки током карантина

Корова вирус, Велика Британија и политика: Џонсон и Сунак кажњени због ковид журки током карантина

Данас 12.04.2022
Британски премијер Борис Џонсон и министар финансија Риши Сунак биће новчано кажњени због кршења мера затварања током пандемије. И премијерова супруга Кери Џонсон ће, такође, морати да плати казну. Званичници су потврдили да… »

Вести дана »