Povezane vesti
Ivana Šašić: Izdaju ne praštam
Vesti online 13.04.2022
Pevačica Ivana Šašić posle pet godina braka, odlučila je da se razvede od svog supruga, menadžera Bojana Simića. Naime, kada se pročula vest da se razvodi, krenule su razne spekulacije, zbog čega je odlučila da se javno oglasi, i objasni zbog… »
Dok je pevačica zarađivala za oboje, muž ju je varao sa starijom
Nova 13.04.2022
Pevačica Ivana Šašić preko društvene mreže saopštila je da se razvodi od Bojana Simića nakon pet godina braka. Ona je navela da je muž varao sa starijom damom iz Šapca. „Ivana je jako povređena, zbog dece se trudi da bude jaka i da ne… »
Ivana Šašić: Ljubavnici je slao iste poruke kao i meni!
Svet plus 13.04.2022
Ivana Šašić je stavila tačku na svoj brak, a onda šokirala detaljima prevare. Ljubavnici je slao iste poruke kao i meni, kaže pevačica. Pevačica Ivana Šašic šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od Bojana… »
Mučila sam se da zaradim za decu, on se švalerisao sa matorkom Ivana Šašić u depresiji, evo koliko dugo je krio ljubavnicu
Kurir 13.04.2022
Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić preko društvene mreže saopštila je da se razvodi nakon pet godina braka od Bojana Simića. Ona je navela da je muž varao sa starijom damom iz Šapca. Kako piše Star, do prevare je došlo još kada je… »
Vesti dana »

Za razliku od Pionirskog parka, ispred Skupštine Srbije je sve očišćeno
Al Jazeera pre 1 satjoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji zbog nastradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Niške vesti pre 5 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 58 minutajoš 22 povezane