Povezane vesti
Ivana Šašić: Izdaju ne praštam
Vesti online 13.04.2022
Pevačica Ivana Šašić posle pet godina braka, odlučila je da se razvede od svog supruga, menadžera Bojana Simića. Naime, kada se pročula vest da se razvodi, krenule su razne spekulacije, zbog čega je odlučila da se javno oglasi, i objasni zbog… »
Dok je pevačica zarađivala za oboje, muž ju je varao sa starijom
Nova 13.04.2022
Pevačica Ivana Šašić preko društvene mreže saopštila je da se razvodi od Bojana Simića nakon pet godina braka. Ona je navela da je muž varao sa starijom damom iz Šapca. „Ivana je jako povređena, zbog dece se trudi da bude jaka i da ne… »
Ivana Šašić: Ljubavnici je slao iste poruke kao i meni!
Svet plus 13.04.2022
Ivana Šašić je stavila tačku na svoj brak, a onda šokirala detaljima prevare. Ljubavnici je slao iste poruke kao i meni, kaže pevačica. Pevačica Ivana Šašic šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od Bojana… »
Mučila sam se da zaradim za decu, on se švalerisao sa matorkom Ivana Šašić u depresiji, evo koliko dugo je krio ljubavnicu
Kurir 13.04.2022
Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić preko društvene mreže saopštila je da se razvodi nakon pet godina braka od Bojana Simića. Ona je navela da je muž varao sa starijom damom iz Šapca. Kako piše Star, do prevare je došlo još kada je… »
Vesti dana »

Šta je zvučni top i koje su posledice po zdravlje ljudi: Demantovana upotreba u Srbiji
Mondo pre 1 satjoš 56 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

(Video): Ovo je poslednji snimak članova benda "DNK" koji su stradali u požaru: Par sati pre nastupa ništa nije slutilo na tragediju
Blic pre 59 minutajoš 212 povezane

Vučić: Rok za formiranje Vlade Srbije 18. april ili izbori verovatno 8. juna
Euronews pre 59 minutajoš 30 povezanih