Повезане вести

„Насрнуо с леђа на мене, почео да ме износи напоље задавши ми неколико удараца“: Нападнути студенти на Филозофоском факултету…

„Насрнуо с леђа на мене, почео да ме износи напоље задавши ми неколико удараца“: Нападнути студенти на Филозофоском факултету…

Данас 13.04.2022
Срђан Ђурић са неформалне листе Студентска реакција, и још двојица студената, нападнути су данас, током изборног дана на Филозофском факултету у Новом Саду. Ђурић је за Данас испричао да је нападнут с леђа на факултету, у… »
Физички нападнути студенти са листе Студентска реакција у Новом Саду

Физички нападнути студенти са листе Студентска реакција у Новом Саду

Нови магазин 13.04.2022
Представници организације Студентска реакција Младен Цвијетић и Срђан Дјурић физички су нападнути на Филозофском факултету у Новом Саду, где се данас одржавају избори за студентски парламент. Према речима очевидаца, на студенте… »
Физички нападнути студенти са листе „Студентска реакција“ у Новом Саду

Физички нападнути студенти са листе „Студентска реакција“ у Новом Саду

Нова 13.04.2022
Младен Цвијетић и Срђан Ђурић, представници листе "Студентска реакција" физички су нападнути на Филозофском факултету у Новом Саду, где се данас одржавају избори за студентски парламент, пише Н1. На студенте је насрнуо заменик… »
ВИДЕО: Кошкање на избору за Студентски парламент на Филозофском факултету, реаговала полиција

ВИДЕО: Кошкање на избору за Студентски парламент на Филозофском факултету, реаговала полиција

Радио 021 13.04.2022
Избори за Студентски парламент Филозофског факултета у Новом Саду ескалирали су у вербални и физички обрачун у ком је реаговала и полиција. Како 021.рс сазнаје на лицу места, до сукоба је дошло између заменика председника изборне… »

Вести дана »