Povezane vesti
Brao sam krastavce i vadio luk! Oglasio se Veselin koji je Tražio pare od fanova da kupi stan - Košta 80.000 evra!
Mondo 13.04.2022
Influenser na mrežama tražio od fanova "da uplate koliko mogu kako bi kupio stan", nastao HAOS! Influenser na mrežama tražio od fanova "da uplate koliko mogu kako bi kupio stan", nastao HAOS! Srpski influenser Vladimir Zvekić, poznatiji kao Veselin… »
Ispovest srpskog influensera kome pratioci pomažu da kupi stan: Živeo sam na bajatom hlebu i vodi u mraku, otac je bio alkos
Kurir 13.04.2022
Poznati srpski influenser Vladimir Zvekić, poznatiji kao Veselin, uzburkao je domaću javnost kada je objavljeno da mu pratioci na Instagramu, kojih ima više od 328.000, pomažu da reši svoje stambeno pitanje i kupi svoj prvi stan. On je otvorio… »
Vesti dana »

Univerzitet u Beogradu odgovara ministarki prosvete: Nećemo biti instrument pritiska na studente
Radio 021 pre 50 minutajoš 6 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 1 satjoš 3 povezane

Ruski dronovi napali Zaporožje i Kijev, ima poginulih i ranjenih; Vitkof: Krim i "četiri regiona" ključni za rešavanje rata
RTS pre 44 minutajoš 9 povezanih

Proglašen Dan žalosti u Novom Sadu zbog smrti 16. žrtve pada nadstrešnice
Radio 021 pre 38 minutajoš 7 povezanih

Alarm u Denveru, Meloun razočaran i ljut: Sramota me je te utakmice i našeg pristupa
Mondo pre 55 minutajoš 10 povezanih