Povezane vesti
Brao sam krastavce i vadio luk! Oglasio se Veselin koji je Tražio pare od fanova da kupi stan - Košta 80.000 evra!
Mondo 13.04.2022
Influenser na mrežama tražio od fanova "da uplate koliko mogu kako bi kupio stan", nastao HAOS! Influenser na mrežama tražio od fanova "da uplate koliko mogu kako bi kupio stan", nastao HAOS! Srpski influenser Vladimir Zvekić, poznatiji kao Veselin… »
Ispovest srpskog influensera kome pratioci pomažu da kupi stan: Živeo sam na bajatom hlebu i vodi u mraku, otac je bio alkos
Kurir 13.04.2022
Poznati srpski influenser Vladimir Zvekić, poznatiji kao Veselin, uzburkao je domaću javnost kada je objavljeno da mu pratioci na Instagramu, kojih ima više od 328.000, pomažu da reši svoje stambeno pitanje i kupi svoj prvi stan. On je otvorio… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 8 satijoš 8 povezanih