Повезане вести
Судија који суди Папићу сам тражио своје изузеће
Политика 13.04.2022
Суђење Горану Папићу, бившем заменику начелника СБПОК-а, оптуженом да је у априлу 2020. године незаконито вратио блиндирано возило Марку Миљковићу, сараднику Вељка Беливука, прекинуто је јуче у Вишем суду због захтева судије… »
"Завршићу ти: У СБПОК-у за 15 минута" Заменик начелника сведочио о враћању блинде "десној руци" Веље Невоље, затражено…
Блиц 13.04.2022
На данашњем суђењу бившем заменику начелника СБПОК-а Горану Папићу, оптуженом да је мимо процедура наредио враћање привремено одузетог блиндираног БМВ-а Марку Миљковићу, сада осумњиченом за организовање криминалне групе са… »
Сведок: Папић ми је рекао да Миљковића хоће да убију и да је штићено лице
Нова 13.04.2022
У Вишем суду у Београду данас је саслушањем сведока настављено суђење бившем заменику начелника СБПОК-а Горану Папићу оптуженом за трговину утицајем, односно да је утицао да се истог дана врати заплењено блиндирано возило… »
"Ми смо таксирали тог криминалца": Сведок рекао да је Папић починио низ злоупотреба током привођења Марка Миљковића Месара…
Блиц 13.04.2022
Невенко Марић, заменик начелника СБПОК, изјавио је данас пред Вишим судом у Београду да сматра да је његов некадашњи претпостављени Горан Папић починио низ злоупотреба приликом привођења Марка Миљковића 1. априла 2020… »
Папић је рекао да је Миљковић штићено лице: Сведок на суђењу бившем заменику начелника СБПОК открио нове детаље
Курир 13.04.2022
Невенко Марић, заменик начелника СБПОК, изјавио је данас пред Вишим судом у Београду да сматра да је његов некадашњи претпостављени Горан Папић починио низ злоупотреба приликом привођења Марка Миљковића 1. априла 2020… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Или они или ми“: Величанствен дочек у Пазару уз ватромет, стигли бајкери и бициклисти из Новог Сада и Ниша, дочекало их хиљаде људи на улицама
Нова пре 0 минутајош 48 повезаних
Почетак зиме 2025: зимски солстициј и временске прилике у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 42 повезане
Вучић о посети Пелегринија: Два дана у Београду - "ствар међусобног поверења" (фото / видео)
Правда пре 25 минутајош 19 повезаних
Расправа на улици у Косјерићу - полиција раздвојила окупљене, међу којима је био председник општине
РТС пре 5 сатијош 20 повезаних