Povezane vesti
Luksuzni stanovi i automobili, škole u Evropi i Americi, najskuplja garderoba... Upoznajte decu Kremlja foto
Kurir 13.04.2022
Postoji svet koji se sastoji od privatnih aviona, otmenih pariskih stanova, skijanja u Austriji i školovanja na elitnim univerzitetima u Londonu i Njujorku. Njihovi roditelji poseduju vrhunske nekretnine na najekskluzivnijim avenijama evropskih… »
Ovo su bahata deca putinovih bliskih saradnika! Žive na Zapadu u bezobraznom luksuzu - ona posebno privlači pažnju!
Mondo 13.04.2022
Prošlog meseca je i sam ruski predsednik Vladimir Putin osudio Ruse koji naginju Zapadu, optužujući ih da misle da pripadaju "višoj rasi" i da žele da unište Rusiju zajedno sa Zapadom. Prošlog meseca je i sam ruski predsednik Vladimir Putin osudio Ruse… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Ovaj deo auto-puta od danas se zatvara Oglasili se Putevi Srbije: Evo kako će se odvijati saobraćaj
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Zgrada policije počinje sa radom: Završena rekonstrukcija "Bele kuće", evo kada i u koje vreme je dostupna za građane
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana