Повезане вести
Нису смели да ме критикују док ми је јк била ментор: Анастасија Ићуруп узвратила на увреде, поткачила Бекуту, Босанца и Џиџу!…
Курир 13.04.2022
Откако се на сцени појавила у црном провокативном костиму, такмичарка у "Звездама Гранда" Анастасија Ићуруп привукла је велику пажњу јавности. Због критика које је због стајлинга добила од Ане Бекуте, Снежане Ђуришић и Драгана… »
"Најбољи коментар за полуголе такмичарке": Твитераши подржали Ану Бекуту након скандала у "Звездама Гранда": "Хвала што сте…
Блиц 13.04.2022
Певачица Ана Бекута у једној од емисија такмичења "Звезде Гранда", сурово је коментарисала стајлинг кандидаткиња Анастасије Ићуруп и Маје Ђорђевић. Њих две појавиле су се на сцени у провокативним костимима, што се није допало… »
Ана Бекута дала најбољи коментар за полуголе девојке у Звездама Гранда
Нова 13.04.2022
Певачица Ана Бекута која је у жирију "Звезда Гранда" у једној од емисија сурово је коментарисала стајлинге такмичарки Анастасије Ићуруп и Маје Ђорђевић, због чега су је на Твитеру хвалили многобројни обожаватељи такмичара. Њих… »
Анастасију жири зг урнисао због с*кси костима: Напустила такмичење, а сад послала бруталну поруку Бекути која ће је уздрмати…
Курир 13.04.2022
Анастасија Ићуруп, бивша кандидаткиња "Звезда Гранда", била је гост у Пулсу Србије на Курир телевизији након одустајања од такмичења због увреда од стране жирија. Истакла је да јој је Бекутина изјава највише засметала и да она… »
Разголићена и увређена бивша такмичарка ЗГ: Ана Бекута може да ми буде бака
Нова 13.04.2022
Анастасија Ићуруп прокоментарисала је негативно мишљење чланице жирија "Звезда Гранда" на рачун њеног стајлинга. Анастасија је добила бруталне коментаре на рачун изгледа током претходне епизоде популарног такмичења „Звезде… »
Рекли да им се повраћа од њеног секси изгледа, она им одговорила у емисији: Ана није компетентна - може бака да ми буде
Мондо 13.04.2022
Анастасија гостовала у емисији где се осврнула на критике жирија Звезда Гранда. Анастасија гостовала у емисији где се осврнула на критике жирија Звезда Гранда Последња епизода музичког такмичења Звезде Гранда изазвала је велику… »
Одустала од Звезда Гранда због увреда: Анастасија се обратила јавности после скандала и послала поруку жирију (фото/видео)
Вечерње новости 12.04.2022
БИВША такмичарка Звезда Гранда, Анастасија Ићуруп, одустала је од даљег такмичења због увреда које јој је упутио жири због костима који је носила, а сада се први пут обратила јавности. Фото:Принтскрин ЈУтјуб Путем Инстаграма је… »
Вести дана »
(Видео) Снег већ пада у овом делу Србије, а тек ће да завеје! Огласио се и РХМЗ, биће га и у Београду: У овом делу земље ствара проблеме
Блиц пре 5 минутајош 33 повезане
Скупштина Србије завршила рад за данас, наставак седнице сутра у 10 часова
РТВ пре 15 минутајош 35 повезаних
ФОТО Нестварне сцене са дочека Жељка Обрадовића, навијачи приредили бакљаду
Нова пре 10 минутајош 73 повезане
Путин први пут проговорио о Лаврову: Ево шта каже о гласинама да је шеф дипломатије скрајнут, поменуо и Европу: "Нећемо напасти"
Блиц пре 3 сатајош 35 повезаних