Повезане вести
Хезоња нема никакву дилему: „Не желим назад у НБА, много тога ми се не допада“!
Хот спорт 13.04.2022
Хрват о плановима! Некада је имао етикету најталентованијег играча Европе док је носио дрес Барселоне, потом се отиснуо у НБА, али нешто једноставно није кликнуло између најјаче лиге света и Марија Хезоње, па се Хрват вратио на… »
Хезоња: Не желим да се враћам у НБА
Спорт клуб 13.04.2022
Кошаркаш Уникса из Казања Марио Хезоња рекао је да је презадовољан у руском клубу и да не помишља да се враћа у НБА. „Немам жељу да се враћам у НБА.Постоји много ствари које ми се тамо не допадају. Другачије могу да кажем за… »
Марио Хезоња: Никад више у НБА
Данас 13.04.2022
Дуго је покушавао да се избори за место и јасну улогу у НБА; одбијао је понуде да се врати у европску клупску кошарку, међутим, после искуства у Панатинаикосу, Марио Хезоња пронашао је своје место у Униксу. Хрватски кошаркаш… »
Вести дана »
УЖИВО Син аутопревозника Јаћимовића каже да ће његов отац ускоро бити пуштен на слободу (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 4 повезане
(ВИДЕО) Новак Ђоковић после прве победе у „његовој“ Атини: „Још учим грчки, а осећам се заиста као код куће“
Данас пре 1 сатјош 2 повезане
Хрватска полиција привела три особе због инцидента на Данима српске културе у Сплиту
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Сведок стравичног пожара у Тузли: "Најпотреснији призор који сам икада видео"
Телеграф пре 1 сатјош 1 повезана
ЗЛФ и ПСГ о извештају ЕК: Јасно указано да је Србија отета држава од стране власти
Данас пре 7 сатијош 2 повезане