Povezane vesti
Milanović o naoružavanju Srbije: Ne znam ko će njih napasti
Politika 13.04.2022
RIJEKA - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje „košta, a ne čini razliku”, javlja Tanjug. Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''odluči gde… »
Milanović o naoružanju Srbije i padu drona u Zagrebu
Novi magazin 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osudjujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović: Ne razumem naoružavanje Srbije – niko neće da je napadne
N1 Info 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. „Ja ih ne osuđujem – gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović kaže da ne razume zašto je Srbija kupila kinesko oružje
Slobodna Evropa 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osuđujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović o srpskoj nabavci kineske vojne opreme: Gledam ih i čudim se
Nova 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. „Ja ih ne osuđujem – gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Ništa mu nije jasno Predsednik Hrvatske prokomentarisao naoružavanje Srbije: To je nerazumljivo
Večernje novosti 13.04.2022
HRVATSKI predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku". Foto: Printskrin Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''''odluči gde… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 20 minutajoš 49 povezanih

Stižu pljuskovi, ovi delovi zemlje prvi na udaru! Žuti meteo alarm na snazi za pola Srbije!
Alo pre 55 minutajoš 20 povezanih

Srbija kupuje dronove i napredne vojne sisteme od izraelskog „Elbita“
Nedeljnik pre 45 minutajoš 5 povezanih

Bačen Molotovljev koktel na "Kuću cveća": Muškarac pretio da će sve da zapali, evo šta je rekao policiji kada su ga priveli
Blic pre 35 minutajoš 17 povezanih