Povezane vesti
Milanović o naoružavanju Srbije: Ne znam ko će njih napasti
Politika 13.04.2022
RIJEKA - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje „košta, a ne čini razliku”, javlja Tanjug. Milanović je pozvao Srbiju da se jasno… »
Milanović o naoružanju Srbije i padu drona u Zagrebu
Novi magazin 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osudjujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović: Ne razumem naoružavanje Srbije – niko neće da je napadne
N1 Info 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. „Ja ih ne osuđujem – gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima u… »
Milanović kaže da ne razume zašto je Srbija kupila kinesko oružje
Slobodna Evropa 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osuđujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović o srpskoj nabavci kineske vojne opreme: Gledam ih i čudim se
Nova 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. „Ja ih ne osuđujem – gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima u… »
Ništa mu nije jasno Predsednik Hrvatske prokomentarisao naoružavanje Srbije: To je nerazumljivo
Večernje novosti 13.04.2022
HRVATSKI predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku". Foto: Printskrin Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''''odluči gde… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih

Veliki požar u Kočanima u Severnoj Makedoniji – stradalo gotovo 60 ljudi, 18 povređenih u kritičnom stanju
RTS pre 32 minutajoš 186 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 58 minutajoš 22 povezane