Повезане вести
Милановић о наоружавању Србије: Не знам ко ће њих напасти
Политика 13.04.2022
РИЈЕКА - Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да му није јасна одлука Србије о куповини кинеског противракетног система и да такво наоружање „кошта, а не чини разлику”, јавља Тањуг. Милановић је позвао Србију… »
Милановић о наоружању Србије и паду дрона у Загребу
Нови магазин 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. "Ја их не осудјујем - гледам их и чудим се", рекао је Милановић… »
Милановић: Не разумем наоружавање Србије – нико неће да је нападне
Н1 Инфо 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. „Ја их не осуђујем – гледам их и чудим се“, рекао је Милановић… »
Милановић каже да не разуме зашто је Србија купила кинеско оружје
Слободна Европа 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. "Ја их не осуђујем - гледам их и чудим се", рекао је Милановић… »
Милановић о српској набавци кинеске војне опреме: Гледам их и чудим се
Нова 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. „Ја их не осуђујем – гледам их и чудим се“, рекао је Милановић… »
Ништа му није јасно Председник Хрватске прокоментарисао наоружавање Србије: То је неразумљиво
Вечерње новости 13.04.2022
ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић изјавио је данас да му није јасна одлука Србије о куповини кинеског противракетног система и да такво наоружање "кошта, а не чини разлику". Фото: Принтскрин Милановић је позвао Србију да се… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 2 сатајош 23 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 2 сатајош 10 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 44 минутајош 26 повезаних