Повезане вести

Милановић о наоружавању Србије: Не знам ко ће њих напасти

Милановић о наоружавању Србије: Не знам ко ће њих напасти

Политика 13.04.2022
РИЈЕКА - Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да му није јасна одлука Србије о куповини кинеског противракетног система и да такво наоружање „кошта, а не чини разлику”, јавља Тањуг. Милановић је позвао Србију… »
Милановић о наоружању Србије и паду дрона у Загребу

Милановић о наоружању Србије и паду дрона у Загребу

Нови магазин 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. "Ја их не осудјујем - гледам их и чудим се", рекао је Милановић… »
Милановић: Не разумем наоружавање Србије – нико неће да је нападне

Милановић: Не разумем наоружавање Србије – нико неће да је нападне

Н1 Инфо 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. „Ја их не осуђујем – гледам их и чудим се“, рекао је Милановић… »
Милановић каже да не разуме зашто је Србија купила кинеско оружје

Милановић каже да не разуме зашто је Србија купила кинеско оружје

Слободна Европа 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. "Ја их не осуђујем - гледам их и чудим се", рекао је Милановић… »
Милановић о српској набавци кинеске војне опреме: Гледам их и чудим се

Милановић о српској набавци кинеске војне опреме: Гледам их и чудим се

Нова 13.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да не разуме одлуку Београда о куповини кинеског противракетног система оценивши да Србију нико неће да нападне. „Ја их не осуђујем – гледам их и чудим се“, рекао је Милановић… »
Ништа му није јасно Председник Хрватске прокоментарисао наоружавање Србије: То је неразумљиво

Ништа му није јасно Председник Хрватске прокоментарисао наоружавање Србије: То је неразумљиво

Вечерње новости 13.04.2022
ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић изјавио је данас да му није јасна одлука Србије о куповини кинеског противракетног система и да такво наоружање "кошта, а не чини разлику". Фото: Принтскрин Милановић је позвао Србију да се… »

Вести дана »