Povezane vesti
Milanović o naoružavanju Srbije: Ne znam ko će njih napasti
Politika 13.04.2022
RIJEKA - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje „košta, a ne čini razliku”, javlja Tanjug. Milanović je pozvao Srbiju da se jasno… »
Milanović o naoružanju Srbije i padu drona u Zagrebu
Novi magazin 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osudjujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović: Ne razumem naoružavanje Srbije – niko neće da je napadne
N1 Info 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. „Ja ih ne osuđujem – gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima u… »
Milanović kaže da ne razume zašto je Srbija kupila kinesko oružje
Slobodna Evropa 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osuđujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović o srpskoj nabavci kineske vojne opreme: Gledam ih i čudim se
Nova 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. „Ja ih ne osuđujem – gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima u… »
Ništa mu nije jasno Predsednik Hrvatske prokomentarisao naoružavanje Srbije: To je nerazumljivo
Večernje novosti 13.04.2022
HRVATSKI predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku". Foto: Printskrin Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''''odluči gde… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Građani prijavljuju posledice „zvučnog topa“, što pre reagovati ako ste doživeli akustičnu traumu
Nova pre 57 minutajoš 19 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 22 minutajoš 9 povezanih

Arhiv javnih skupova objavio procenu o broju učesnika protesta u Beogradu
Nova ekonomija pre 1 satjoš 10 povezanih

Tragedija u Severnoj Makedoniji: U požaru u diskoteci u Kočanima najmanje 50 poginulih
Euronews pre 57 minutajoš 64 povezane

Direkor policije Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
Novi magazin pre 51 minutajoš 11 povezanih