Povezane vesti
Milanović o naoružavanju Srbije: Čudim se, niko ih neće napasti
Pravda 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne, prenosi Danas. „Ja ih ne osuđujem, gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima… »
Milanović: Ni Hrvatska, ni Amerika neće napasti Srbiju
Euronews 13.04.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku". Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''odluči gde pripada''. "Ne znam ko će… »
Milanović o naoružanju Srbije i padu drona u Zagrebu
Novi magazin 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osudjujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović o naoružavanju Srbije: Ne znam ko će njih napasti
Dnevnik 13.04.2022
RIJEKA: Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku". Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''odluči gde pripada''. "Ne… »
Vesti dana »

Pet vojnika ranjeno u oružanom incidentu u američkoj bazi Fort Stjuart, napadač uhvaćen
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 89 povezanih

"Žele da imovinu Republike Srpske prebace na nivo BiH" Pukovnik u penziji šokirao: Rs ima najkvalitetniju šumu, zato su poslali Šmita!
Kurir pre 38 minutajoš 182 povezane

Zvezda smirila poljsko ludilo: Krunić pogađao i plesao u Poznanju
Euronews pre 1 satjoš 59 povezanih