Povezane vesti
Milanović o naoružavanju Srbije: Čudim se, niko ih neće napasti
Pravda 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne, prenosi Danas. „Ja ih ne osuđujem, gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović… »
Milanović: Ni Hrvatska, ni Amerika neće napasti Srbiju
Euronews 13.04.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku". Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''odluči gde pripada''. "Ne znam… »
Milanović o naoružanju Srbije i padu drona u Zagrebu
Novi magazin 13.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne. "Ja ih ne osudjujem - gledam ih i čudim se", rekao je Milanović novinarima u Rijeci… »
Milanović o naoružavanju Srbije: Ne znam ko će njih napasti
Dnevnik 13.04.2022
RIJEKA: Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku". Milanović je pozvao Srbiju da se jasno ''odluči gde pripada''… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo u požaru u staračkom domu u Barajevu: Sumnja se da je podmetnut, uhapšene tri osobe
NIN pre 58 minutajoš 91 povezana
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 33 minutajoš 81 povezana
"Nema 10 dana kako je došla ovde...": Oglasio se sin jedne od žrtava staračkog doma u Barajevu gde je stradalo 8 osoba
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih
Tramp uskoro polaže zakletvu: Počela inauguracija, Džo i Džil Bajden dočekali Donalda i Melaniju na čaju u Beloj kući
Nova pre 32 minutajoš 48 povezanih