Povezane vesti
Trener Bajerna nakon ispadanja: ‘Ne znam šta će se sručiti na mene, ništa lepo sigurno!’
Hot sport 13.04.2022
Šokantna eliminacija! Fudbaleri Bajerna iz Minhena ispali su iz Lige šampiona nakon dvomeča sa ekipom Viljareala. Nakon meča otvoreno je govorio trener nemačkog tima – Julijan Nagelsman: ‘Ne mogu da budem potpuno siguran šta će se sve sručiti… »
„Ne znam šta će se tačno sručiti na mene, ali spreman sam“
Sport klub 13.04.2022
Trener Bajerna Julijan Nagelsman spreman je na kritike koje će nakon eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona od Viljareala. „Ne mogu da budem potpuno siguran šta će se sve sručiti na mene, ali kada izgubimo i kada ispadnemo očekujem da neće… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, na protest u Beogradu peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih

Nezavisni sindikat podneo krivične prijave protiv ministarke Đukić Dejanović zbog smanjenja plata u prosveti
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Stiže nagla promena vremena, pljuštaće kiša, a u ovim mestima i sneg! Detaljna prognoza do kraja marta: Jedan datum je ključan
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

"Amerikanci žele naše resurse, vodu, zemlju": Ovaj čovek od Trudoa preuzima funkciju premijera Kanade - "Trampu ne sme biti dozvoljeno da pobedi" (foto)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih

Rumunska Centralna izborna komisija odbila kandidaturu Kalina Đorđeskua
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih