Povezane vesti

Nakon što je Milica priznala da joj Lukas više nije prijatelj, on se oglasio! Aca žestoko odgovorio Pavlovićevoj!

Nakon što je Milica priznala da joj Lukas više nije prijatelj, on se oglasio! Aca žestoko odgovorio Pavlovićevoj!

Kurir 13.04.2022
Da već duže vreme nešto ne štima između Ace Lukasa i Milice Pavlović, koji su pre četiri godine bili veoma bliski kada su objavili duetsku pesmu "Kidaš me", potvrdila i sama pevačica, na konferenciji za novinare povodom novog albuma "Posesivna"… »
Novi rat na estradi: Milica Pavlović iznela sve u javnost: "Lukas i ja više nismo prijatelji, naš duet sam lično ja…

Novi rat na estradi: Milica Pavlović iznela sve u javnost: "Lukas i ja više nismo prijatelji, naš duet sam lično ja…

Blic 13.04.2022
Iako ne govori otvoreno o sukobima sa kolegama, Milica Pavlović je ovaj put rešila da kaže istinu o odnosu sa Acom Lukasom. Pevačica Milica Pavlović ovih dana u žiži je javnosti zbog novog albuma "Posesivna", koji je naišao na odličan prijem kod… »
Šok intervju Milice Pavlović: Aca Lukas više nije moj prijatelj! Žestoko oplela po estradi, a evo zašto kolege smatra…

Šok intervju Milice Pavlović: Aca Lukas više nije moj prijatelj! Žestoko oplela po estradi, a evo zašto kolege smatra…

Kurir 13.04.2022
S Milicom Pavlović porazgovarali smo na gala promociji njenog novog albuma "Posesivna". Ona je za Kurir otvorila dušu i prvi put javno progovorila o temama o kojima do sada nije pričala. Na početku razgovora pričali smo o novom albumu, u koji je… »

Vesti dana »