Повезане вести
Након што је Милица признала да јој Лукас више није пријатељ, он се огласио! Аца жестоко одговорио Павловићевој!
Курир 13.04.2022
Да већ дуже време нешто не штима између Аце Лукаса и Милице Павловић, који су пре четири године били веома блиски када су објавили дуетску песму "Кидаш ме", потврдила и сама певачица, на конференцији за новинаре поводом новог… »
Нови рат на естради: Милица Павловић изнела све у јавност: "Лукас и ја више нисмо пријатељи, наш дует сам лично ја избрисала"…
Блиц 13.04.2022
Иако не говори отворено о сукобима са колегама, Милица Павловић је овај пут решила да каже истину о односу са Ацом Лукасом. Певачица Милица Павловић ових дана у жижи је јавности због новог албума "Посесивна", који је наишао на… »
Шок интервју Милице Павловић: Аца Лукас више није мој пријатељ! Жестоко оплела по естради, а ево зашто колеге сматра…
Курир 13.04.2022
С Милицом Павловић поразговарали смо на гала промоцији њеног новог албума "Посесивна". Она је за Курир отворила душу и први пут јавно проговорила о темама о којима до сада није причала. На почетку разговора причали смо о новом… »
Вести дана »
Спарси преко Лејкерса до полуфинала НБА купа, Оклахома убедљива против Санса
РТВ пре 23 минутајош 19 повезаних
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 9 минутајош 12 повезаних
Питали смо ЦхатГПТ за исход утакмице Штурм - Црвена звезда у ЛЕ: Вештачка интелигенција против црвено-белих!
Телеграф пре 39 минутајош 17 повезаних