Повезане вести

Зашто је опозиција љута на Ђиласа

Зашто је опозиција љута на Ђиласа

Политика 14.04.2022
Лидер ССП-а је прошао кроз „топлог зеца” зато што је покушао да искорачи из губитничке матрице и уђе у дијалог, оцењује Дејан Вук Станковић. Састанак председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића и председника… »
Ђилас: Какав они данас имају однос према мени, такав ћу ја имати према њима

Нова 14.04.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас (ССП) изјавио је да су нови избори у Београду "једина шанса да дођемо у прилику да се воља грађана поштује" и да је "спреман да за то плати сваку личну цену". „Какав они данас… »

Бета 14.04.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Дјилас (ССП) изјавио је да су нови  избори у Београду "једина шанса да додјемо у прилику да се воља градјана поштује" и да је "спреман да за то плати сваку личну цену". "Какав они данас… »
Два пута до нових избора у Београду и два термина – децембар или март

Два пута до нових избора у Београду и два термина – децембар или март

Нова 14.04.2022
Уколико буде донета одлука о понављању избора у целом Београду, у игри су две опције - прва, да буду одржани у децембру, а друга да гласање у главном граду буде одржано у марту наредне године, сазнаје Нова.рс. До краја… »
Ђилас: Вучић на састанку помињао март и децембар као месец за нове изборе

Ђилас: Вучић на састанку помињао март и децембар као месец за нове изборе

Данас 13.04.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас, гостујући на Њузмакс Адриа, рекао је да што се тиче његове странке резултати избора у Београду су познати, те да су Београђани јасно рекли да су за промену власти, али да… »

Вести дана »