Повезане вести

Чувени НБА тренер о Јокићу: ‘Изаберите свој отров’

Чувени НБА тренер о Јокићу: ‘Изаберите свој отров’

Хот спорт 14.04.2022
Никола Јокић је неко, о коме се константно говори у НБА лиги. Српски центар блиста у дресу Денвер Нагетса и први је кандидат да и ове сезоне освоји МВП награду, а сада је о њему говорио и Стив Кер, тренер Голден Стејт Вориорса… »
Голден Стејт не зна како са Јокићем: Легендарни тренер страхује од Србина

Голден Стејт не зна како са Јокићем: Легендарни тренер страхује од Србина

Вечерње новости 14.04.2022
СТИВ Кер, тренер Голден Стејт Вориорса, зна да ће на другој страни терена бити Никола Јокић и Денвер Нагетси у првој рунди плеј-офа НБА лиге. ФОТО: Тањуг/АП Стратег "ратника" ће учинити све да заустави актуелног МВП лиге, али… »
Тренер Голден Стејта о Јокићу: Изаберите свој отров

Тренер Голден Стејта о Јокићу: Изаберите свој отров

Нова 14.04.2022
Вориорси се прибојавају актуелног МВП-а НБА лиге Тренер Голден Стејт Вориорса Стив Кер причао је о Николи Јокићу, пред дуел његовог тима са Денвер Нагетсом у првој рунди плеј-офа. Кер је свестан колико је Јокић свестран играч, о… »
‘Моја жена о томе брине’: Амери питали Јокића о МВП награди, а његов урнебесан одговор је насмејао све до суза! (видео)

‘Моја жена о томе брине’: Амери питали Јокића о МВП награди, а његов урнебесан одговор је насмејао све до суза! (видео)

Хот спорт 14.04.2022
Српски центар је сјајно расположен. У ноћи између суботе и недеље, кошаркаши Денвера играју прву утакмицу против Голден Стејт Вориорса, а српски репрезентативац Никола Јокић у феноменалном расположењу чека ту утакмицу. Многе… »
"Можете да бирате како ће вас Јокић убити" - шок изјава НБА легенде: Има 8 титула, а плаши се Србина!

"Можете да бирате како ће вас Јокић убити" - шок изјава НБА легенде: Има 8 титула, а плаши се Србина!

Мондо 14.04.2022
Занимљива изјава некадашњег кошаркаша и веома успешног тренера о николи Јокићу. Занимљива изјава некадашњег кошаркаша и веома успешног тренера о николи Јокићу. Најбољи кошаркаш у НБА лиги за претходну сезону и тренутно је… »
Јокић и по броју утакмица испред свих

Јокић и по броју утакмица испред свих

Спорт клуб 14.04.2022
Ове сезоне су повреде, пандемија, несугласице између играча и клубова као и други аспекти доста утицали на то да све више играча у НБА лиги одсуствује са великог броја утакмица. Међу звездама се као најпоузданији издвојио Никола… »
Јокић: Не знам где ми се налази МВП трофеј

Н1 Инфо 14.04.2022
Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да не зна где му се налази МВП трофеј, који је освојио у прошлој сезони. За исти га је питао Мајк Сингер, новинар близак Нагетсима. А претходно су причали о актуелној МВП трци, као и… »
Тако је у његовом стилу - Јокић нема појма где му је МВП трофеј

Тако је у његовом стилу - Јокић нема појма где му је МВП трофеј

Спортске.нет 14.04.2022
Да ли ће Никола Јокић и ове сезоне понети трофеј за најбољег играча НБА лиге? Врло је вероватно. „Ако се деси, да, било би сјајно", рекао је Никола Јокић на питање о МВП награди за ову сезону. Потом је додао нешто још… »

Спорт клуб 14.04.2022
Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да не зна где му се налази МВП трофеј, који је освојио у прошлој сезони. За исти га је питао Мајк Сингер, новинар близак Нагетсима. А претходно су причали о актуелној МВП трци, као и… »
Није могло горе: Нови ударац за Јокића и Денвер, без важног играча иду на Голден Стејт

Није могло горе: Нови ударац за Јокића и Денвер, без важног играча иду на Голден Стејт

Вечерње новости 14.04.2022
ФАКУНДО Кампацо, плејмејкер Нагетса из Денвера, неће играти у првом сусрету у плеј-офу против екипе Голден Стејт вориорса, јер је суспендован. ФОТО: Тањуг Аргентинац је у последњој утакмици у регуларном делу сезоне са… »
Јокић се сели, насмејао све: Искрено не знам ни где ми је прошли МВП трофеј

Јокић се сели, насмејао све: Искрено не знам ни где ми је прошли МВП трофеј

Нова 14.04.2022
Никола је сјајно расположен пред најважније мечеве у сезони. Денвер Нагетси ће у првој рунди плеј-офа играти против Голден Стејт Вориорса (први дуел у ноћи између суботе и недеље од 02.30), а Никола Јокић наставља да бриљира… »
Где је Јокићева МВП награда? Србин шокирао новинаре: Овакав одговор нико није очекивао!

Где је Јокићева МВП награда? Србин шокирао новинаре: Овакав одговор нико није очекивао!

Мондо 14.04.2022
Никола Јокић се бори за ново ласкаво признање, а његова изјава је изненадила многе. Никола Јокић се бори за ново ласкаво признање, а његова изјава је изненадила многе. Никола Јокић МВП НБА лиге. Реченица која је звучала… »
Где је та награда? Јокићев хит одговор!

Где је та награда? Јокићев хит одговор!

Спортске.нет 14.04.2022
Ас Денвер Нагетса и српски репрезентативац Никола Јокић и ове сезоне пружа партије на МВП нивоу, па су све веће шансе да по други пут узастопно добије највеће индивидуално признање. Видећемо да ли ће се то ускоро и догодити, а у… »

Вести дана »