Povezane vesti
Čuveni NBA trener o Jokiću: ‘Izaberite svoj otrov’
Hot sport 14.04.2022
Nikola Jokić je neko, o kome se konstantno govori u NBA ligi. Srpski centar blista u dresu Denver Nagetsa i prvi je kandidat da i ove sezone osvoji MVP nagradu, a sada je o njemu govorio i Stiv Ker, trener Golden Stejt Voriorsa. Protiv njegove ekipe… »
Golden Stejt ne zna kako sa Jokićem: Legendarni trener strahuje od Srbina
Večernje novosti 14.04.2022
STIV Ker, trener Golden Stejt Voriorsa, zna da će na drugoj strani terena biti Nikola Jokić i Denver Nagetsi u prvoj rundi plej-ofa NBA lige. FOTO: Tanjug/AP Strateg "ratnika" će učiniti sve da zaustavi aktuelnog MVP lige, ali svestan je koliko će to… »
Trener Golden Stejta o Jokiću: Izaberite svoj otrov
Nova 14.04.2022
Voriorsi se pribojavaju aktuelnog MVP-a NBA lige Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker pričao je o Nikoli Jokiću, pred duel njegovog tima sa Denver Nagetsom u prvoj rundi plej-ofa. Ker je svestan koliko je Jokić svestran igrač, o čemu svedoči i njegova… »
‘Moja žena o tome brine’: Ameri pitali Jokića o MVP nagradi, a njegov urnebesan odgovor je nasmejao sve do suza! (video)
Hot sport 14.04.2022
Srpski centar je sjajno raspoložen. U noći između subote i nedelje, košarkaši Denvera igraju prvu utakmicu protiv Golden Stejt Voriorsa, a srpski reprezentativac Nikola Jokić u fenomenalnom raspoloženju čeka tu utakmicu. Mnoge zanima ko će biti novi MVP… »
"Možete da birate kako će vas Jokić ubiti" - šok izjava NBA legende: Ima 8 titula, a plaši se Srbina!
Mondo 14.04.2022
Zanimljiva izjava nekadašnjeg košarkaša i veoma uspešnog trenera o nikoli Jokiću. Zanimljiva izjava nekadašnjeg košarkaša i veoma uspešnog trenera o nikoli Jokiću. Najbolji košarkaš u NBA ligi za prethodnu sezonu i trenutno je strah i trepet za rivale… »
Jokić i po broju utakmica ispred svih
Sport klub 14.04.2022
Ove sezone su povrede, pandemija, nesuglasice između igrača i klubova kao i drugi aspekti dosta uticali na to da sve više igrača u NBA ligi odsustvuje sa velikog broja utakmica. Među zvezdama se kao najpouzdaniji izdvojio Nikola Jokić. Aktuelni MVP je… »
Jokić: Ne znam gde mi se nalazi MVP trofej
N1 Info 14.04.2022
Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je da ne zna gde mu se nalazi MVP trofej, koji je osvojio u prošloj sezoni. Za isti ga je pitao Majk Singer, novinar blizak Nagetsima. A prethodno su pričali o aktuelnoj MVP trci, kao i šansama koje Jokić misli da… »
Tako je u njegovom stilu - Jokić nema pojma gde mu je MVP trofej
Sportske.net 14.04.2022
Da li će Nikola Jokić i ove sezone poneti trofej za najboljeg igrača NBA lige? Vrlo je verovatno. „Ako se desi, da, bilo bi sjajno", rekao je Nikola Jokić na pitanje o MVP nagradi za ovu sezonu. Potom je dodao nešto još zanimljivije. "Ne znam gde mi se… »
Jokić: Ne znam gde mi se nalazi MVP trofej
Sport klub 14.04.2022
Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je da ne zna gde mu se nalazi MVP trofej, koji je osvojio u prošloj sezoni. Za isti ga je pitao Majk Singer, novinar blizak Nagetsima. A prethodno su pričali o aktuelnoj MVP trci, kao i šansama koje Jokić misli da… »
Nije moglo gore: Novi udarac za Jokića i Denver, bez važnog igrača idu na Golden Stejt
Večernje novosti 14.04.2022
FAKUNDO Kampaco, plejmejker Nagetsa iz Denvera, neće igrati u prvom susretu u plej-ofu protiv ekipe Golden Stejt voriorsa, jer je suspendovan. FOTO: Tanjug Argentinac je u poslednjoj utakmici u regularnom delu sezone sa Lejkersima napravio nesportski… »
Jokić se seli, nasmejao sve: Iskreno ne znam ni gde mi je prošli MVP trofej
Nova 14.04.2022
Nikola je sjajno raspoložen pred najvažnije mečeve u sezoni. Denver Nagetsi će u prvoj rundi plej-ofa igrati protiv Golden Stejt Voriorsa (prvi duel u noći između subote i nedelje od 02.30), a Nikola Jokić nastavlja da briljira izjavama, skoro koliko… »
Gde je Jokićeva MVP nagrada? Srbin šokirao novinare: Ovakav odgovor niko nije očekivao!
Mondo 14.04.2022
Nikola Jokić se bori za novo laskavo priznanje, a njegova izjava je iznenadila mnoge. Nikola Jokić se bori za novo laskavo priznanje, a njegova izjava je iznenadila mnoge. Nikola Jokić MVP NBA lige. Rečenica koja je zvučala fenomenalno prošle sezone… »
Gde je ta nagrada? Jokićev hit odgovor!
Sportske.net 14.04.2022
As Denver Nagetsa i srpski reprezentativac Nikola Jokić i ove sezone pruža partije na MVP nivou, pa su sve veće šanse da po drugi put uzastopno dobije najveće individualno priznanje. Videćemo da li će se to uskoro i dogoditi, a u međuvremenu, pred… »
Vesti dana »
Počeo upis prava svojine nepokretnosti – šalteri za pomoć na 24 lokacije u Nišu. U Nišu 60.000 nerešenih predmeta
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 29 povezanih
Razmotreno više scenarija: Vučić se oglasio posle sastanka sa timovima za energetsku stabilnost
Sputnik pre 35 minutajoš 38 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 51 povezana
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno
Alo pre 5 minutajoš 39 povezanih