Повезане вести
Брат Криса Рока изазвао вила смита! Жели да се нађу у рингу - "Пустио бих руке да говоре уместо мене"
Мондо 14.04.2022
Убеђен је да би добио славног холивудског глумца. Убеђен је да би добио славног холивудског глумца. Након што је Вил Смит ошамарио Криса Рока 27. марта на додели Оскара због шале на рачун његове супруге Џејде Пинкет Смит која… »
Брат Криса Рока провоцира Вила Смита: Зове га на двобој и убеђен је да ће победити, а ево шта је смислио! Страсти се не…
Курир 14.04.2022
Кени Рок, млађи брат Криса Рока, позвао је на двобој Вила Смита, који је на овогодишњој церемонији доделе Оскара ошамарио његовог брата. Нев Иорк Пост преноси како је Кени Рок потписао уговор за ријалити шоу Целебрити Боксинг, у… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 25 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана