Повезане вести

Ко још није варао жену?! Шок обрт у браку певачице - сазнала за швалерку, избацила мужа из куће, сада се мири с њим?

Ко још није варао жену?! Шок обрт у браку певачице - сазнала за швалерку, избацила мужа из куће, сада се мири с њим?

Мондо 14.04.2022
Ивана Шашић наводно планира да се помири са супругом. Ивана Шашић наводно планира да се помири са супругом Бивша задругарка и певачица Ивана Шашић недавно је саопштила да се разводи након пет година брака од Бојана Симића. Сада… »
Шок обрт! Ивана Шашић опрашта превару мужу швалеру: Не могу да бацим 5 година због 10 дана везе! Он мене воли! Детаљи преваре…

Шок обрт! Ивана Шашић опрашта превару мужу швалеру: Не могу да бацим 5 година због 10 дана везе! Он мене воли! Детаљи преваре…

Курир 14.04.2022
Бивша задругарка и певачица Ивана Шашић преко друштвене мреже саопштила је да се разводи након пет година брака од Бојана Симића, а сад је уследио обрт. Наиме, певачица је обавестила јавност да ју је муж преварио са једном… »
Прво појављивање пред камерама након развода: Бујни деколте Иване Шашић у првом плану, а ово је поручила после супругове…

Прво појављивање пред камерама након развода: Бујни деколте Иване Шашић у првом плану, а ово је поручила после супругове…

Курир 14.04.2022
Вест да се бивша задругарка и певачица Ивана Шашић разводи, одјекнула је као бомба, а певачица се сада појавила први пут пред камерама. - Ја се не жалим. Добро је, све је добро, наравно. Истина је све што се писало, нажалост, све… »

Вести дана »