Povezane vesti
Pevačica u 50. godini dobila blizance, a ona je u 6. Deceniji postala mama: "Kada njih dvojica budu imala 20 godina ja ću…
Blic 14.04.2022
Bez obzira na male šanse, postoje žene koje su uspele da prkose verovatnoći i zatrudnele su u petoj deceniji života. Njihova priča može samo da inspiriše one žene koje se zbog raznih razloga nisu ostvarile kao majke, a to su želele. Pevačica… »
Nikad nije kasno: Poznate dame koje su uspele da rode prvi put posle četrdesete
Nova 14.04.2022
Mnoge žene dugo su čekale da postanu majke, a neke su se izborile sa velikim teškoćama. Međutim, brojne priče pokazuju da ništa nije nemoguće i ohrabruju mnoge dame koje se još nisu ostvarile u ovoj ulozi. Među njima su i brojne javne ličnosti… »
Pevačica u 50. Godini dobila blizance, a ona je u 6. Deceniji postala mama! Ove dame su heroji i nikad nisu odustale od svog…
Kurir 14.04.2022
Svaka žena mašta o danu kada će se ostvariti u ulozi majke, neke dobijaju bebe u poznim godinama života, a među njima ima i dama sa javne scene. To je svakako ohrabrujuća vest za sve žene u petoj deceniji svog života koje zbog ličnih razloga ili… »
Vesti dana »

Evo zašto je odložen meč između Đokovića i Korde - ovo dosad nije viđeno
B92 pre 46 minutajoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 53 minutajoš 17 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

FOTO Jokić može da uradi što nije niko nikada u istoriji NBA: Postavio rekord, ali napada ono što je dosad bilo nemoguće
Nova pre 27 minutajoš 15 povezanih