Povezane vesti
Namučili zvezdu, pa potpuno stali: Šta se desilo Proleteru? Džigi Ninković veruje u opstanak!
Mondo 14.04.2022
"Ne znam koliko nam je bodova potrebno, ali verujem u ovaj tim, stručni štab, klub i upravu i siguran sam da ćemo izboriti opstanak" "Ne znam koliko nam je bodova potrebno, ali verujem u ovaj tim, stručni štab, klub i upravu i siguran sam da ćemo… »
Nikola Ninković veruje u bolje dane proletera: Do opstanka i bez baraža
Večernje novosti 14.04.2022
PROLEĆNA posrtanja posle odlične premijere na gostovanju Radničkom u Kragujevcu dovela su Proleter u situaciju da kroz plej-aut neizvesnost pokuša da sačuva superligaški status. Iskusni vezista Nikola Ninković veruje da već od subote stižu bolji dani za… »
‘Nisam zadovoljan partijama koje sam pružao’: Ninković surovo iskren, zna razlog loše igre Proletera tokom prolećnog dela…
Hot sport 14.04.2022
Pred nama je nikad uzbudljivija završnica u Superligi Srbije, kako u plej-ofu, tako i u plej-autu. Nova faza takmičenja počinje za vikend, a u plej-aut delu tabele nalaze se Mladost, Radnik, Spartak, Kolubara, Radnički 1923, Proleter, Metalac i Novi… »
Vesti dana »
Vuk Cvijić o potrazi za Nešovićem: Policija je toliko nesposobna da ne može da nađe telo koje je sama sakrila
Glas Zaječara pre 1 satjoš 77 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD za ograničeni nuklearni program Irana; Izrael izveo vazdušne udare na jug Libana, Hezbolah najavljuje nove napade
RTV pre 44 minutajoš 25 povezanih
Velike vesti za navijače Zvezde uoči polufinala ABA lige, on je ipak spreman za Partizan
Telegraf pre 8 minutajoš 44 povezane