Povezane vesti

Namučili zvezdu, pa potpuno stali: Šta se desilo Proleteru? Džigi Ninković veruje u opstanak!

Namučili zvezdu, pa potpuno stali: Šta se desilo Proleteru? Džigi Ninković veruje u opstanak!

Mondo 14.04.2022
"Ne znam koliko nam je bodova potrebno, ali verujem u ovaj tim, stručni štab, klub i upravu i siguran sam da ćemo izboriti opstanak" "Ne znam koliko nam je bodova potrebno, ali verujem u ovaj tim, stručni štab, klub i upravu i siguran sam da ćemo… »
Nikola Ninković veruje u bolje dane proletera: Do opstanka i bez baraža

Nikola Ninković veruje u bolje dane proletera: Do opstanka i bez baraža

Večernje novosti 14.04.2022
PROLEĆNA posrtanja posle odlične premijere na gostovanju Radničkom u Kragujevcu dovela su Proleter u situaciju da kroz plej-aut neizvesnost pokuša da sačuva superligaški status. Iskusni vezista Nikola Ninković veruje da već od subote stižu bolji… »
‘Nisam zadovoljan partijama koje sam pružao’: Ninković surovo iskren, zna razlog loše igre Proletera tokom prolećnog…

‘Nisam zadovoljan partijama koje sam pružao’: Ninković surovo iskren, zna razlog loše igre Proletera tokom prolećnog…

Hot sport 14.04.2022
Pred nama je nikad uzbudljivija završnica u Superligi Srbije, kako u plej-ofu, tako i u plej-autu. Nova faza takmičenja počinje za vikend, a u plej-aut delu tabele nalaze se Mladost, Radnik, Spartak, Kolubara, Radnički 1923, Proleter, Metalac i Novi… »

Vesti dana »