Повезане вести
Додик: Нека је проклет сваки Србин који би у парламенту БиХ расправљао о државној имовини
Политика 14.04.2022
БАЊАЛУКА- Представници владајуће коалиције у Републици Српској упутиле су данас захтев свим органима у овом БХ ентитету да проводе Закон о непокретној имовини, када тај ступи на снагу. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик… »
Додик: Нека је проклет сваки Србин који би у парламенту БиХ расправљао о државној имовини
Нови магазин 14.04.2022
Представници владајуће коалиције у Републици Српској упутиле су данас захтев свим органима у овом БХ. ентитету да проводе Закон о непокретној имовини, када тај ступи на снагу. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик упутио је… »
Додик упутио клетву сваком Србину који би расправљао о закону у парламенту БиХ
Н1 Инфо 14.04.2022
Представници владајуће коалиције у Републици Српској упутиле су захтев свим органима у овом ентитету да проводе Закон о непокретној имовини, када тај ступи на снагу. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик упутио је клетву… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 11 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана